Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż nalega żebym robiła cc

Polecane posty

Gość gość

Chce zebym miała cc żebym nie była ,,luźna" czy to normalne. Tak mnie tym denerwuje że hej. Poza tym uparł się że chce mieć syna (jeszcze nie wiadomo co bedzie) twierdzi że jak bedzie corka to sie wkurzy

Gość gość
słabe prowo... 0/10

Gość gość
coraz głupsze te prowokacje widać że wakacje się zaczęły.... małolaty się nudzą.

Gość gość
możesz mi powiedzieć dlaczego za niego wyszłaś, bo chyba nie można kochać takiego imbecyla?

Gość gość
to nie jestprowo! Mówie jak najbardziej poważnie. Dlaczego wyszłam? Skąd mogłam wiedzieć że takie coś mu trzepnie do łba?! Ma syna z poprzedniego związku i ona miała cc. Podobno nic sie nie zmieniła a sunyś jej no jest cudowny!!

Gość gość
z poprzedniego zwiazku?tez miala cc I co nie pomoglo ,bo jak widac sie rozeszli :D

Gość gość
Tez bym robila CC nie tylko ja tego chce ,ale moj facet tez.Jezli jest taka szansa czemu mam nie korzystac.Wole taki porod niz byc luzniejsza wiem,ze nie kazda jest itd tak mowia,ale wolalabym cc nie tylko z tego wzgledu pieprze sie meczyc porodem.

Gość gość
posluchaj nawet po cc mozesz byc luzna bo miesnie oslabiaja sie i rozchodza juz w czasie ciazy moja droga a po cc moze ci zostac naprawde paskudna blizna i co wtedy zrobi szanowny malzonek? jest troche przeklamania z ta luzna pochwa po naturalnym a naprawde wiele mozna zdaialac odpowiednimi cwiczniami miesni rodzilam 3 razy naturalnie i mowie serio ze maz czasem az syknie zbolu ze za mocno miesniami pracuje w czasie stosunku bo mu sprawiam bol :) wystarczy poczytac i nauczyc sie:)

Gość gość
wspolczuje meza jak bedzie corka to sie wkurzy? ja bym mu powiedziala by juz sie pakowal bo nic to dobrego nie wrozy

Gość gość
On się wkurzy? To ty mu powiedz że jak będzie syn i cesarka to się nie wkurzysz ale wkurwisz na potęgę i to tak że będą pioruny leciały i rok obiadów nie będzie.

Gość gość
my oboje chcemy cc, kobieta po naturalnym jest luzna. a jeszcze nie widzialam paskudnej blizny po cc, a ogladalam brzuchy.min. 10 kolezanek po cc. Za to kazda po naturalnym byla zle zszyta i cierpiala po porodzie dluzej niz te po cc

Gość gość
bo to prawda, bedziesz za luzna, ja mialam sn, zaluje... do tego wypadla mi przednia sciana pochwy... operacje, zeby to naprawic (krocze i pochwe) kosztuja ok 7 tys... a moglam dac w lape 1tys i bym mialam wszystko normalne...