Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z tym fotelikiem jest nie tak...

Polecane posty

Gość gość

albo jakaś ciemna jestem albo nie wiem mam fotelik z graco trilogic 0-13 kg córa ma 6800 w ubrankach (bo na śpiocha ją ważyłam u lekarza) i ma jakieś 62cm i nie potrafię zapiąć pasów bo są za KRÓTKIE ! ani wyregulować ani nic,po urodzeniu ledwo ją dopięłam wychodząc ze szpitala ...

Gość gość
trzeba poluzować paski ,z tyłu zobacz na bank jest regulacja

Gość gość
przed nóżkami jest 1 dlugi pasek-ciągnąc zaciskam pasy,luzując na maks nie wydłużają się szelki na ramionach bo blokuje je metalowa płytka z której nie da się pasów wyjąc...

Gość gość
Ja mam co prawda fotelik maxi cosi. Ale w nim pasy na ramiona luzuja sie dopiero jak ten pasek do którego wpina sie gorne past, lezy na plasko. Ciezko wytłumaczyć przez internet ale moze rozumiesz o co mi chodzi. Zasada powinna byc taka sama w fotelikach wszystkich firm.

tez mialam taki problem z moim graco nautilius, ale musisz o postu zobaczyc dokaldnie te pasy. tam jest regulacja schowana, zeby nie sterczaly zadne paski ;) spokojnie, wszystko jes t pomyslane. :) w krazie czego dawaj zdjecie to zobaczymy o co chodzi

Gość gość
mam ten sam fotelik. Między nogami jest długi pasek i on idzie jakby pod fotelik. Idż palcami wzdłuż tego paska na końcu w goteliku jest metalowa klamerka któą jak naciśniesz możesz wydłużyc pasy. Skracasz je ciągnąc po\prostu za pasek