Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak dlugo to trwa

DLACZEGO Chcac usunac fonto na Facebooku trzeba czekac az 2 tyg.znim ci usuna?

Polecane posty

Gość dlaczego tak dlugo to trwa

?

Gość dlaczego tak dlugo
dlaczego chcac usunac konto na fb trzeba czekac az 2 tygodnie i nie wolno sie logowac dopiero po tym czasie usuna cui konto ,a dlaczego nie od razu?

Gość gość
To pewnie zabezpieczenie w razie czego jakby ktoś wszedł na nasze konto (np. zapomnisz się wylogować) i chciał je skasować.

Gość gość
z tego co sie orientuje to nie da sie calkowcie usunac konta z fb

Gość gość
ale az 2 tygodnie? przeciez powinni tak zabezüieczac zeby nikt nie mogl wlamac sie..

Gość gość
Dlatego, żebyś się rozmyslił i dalej pozwolił się kontrolować służbom usa

Gość gość
Jak to nie ? przeciez to nie wporzadku..

Gość gość
A może wiecie,dlaczego w sugestiach-osoby,które możesz znać,pokazuje mi się ktoś,kogo nie znam i nie mamy wspólnych znajomych

Gość gość
Ale nie chodzi o włamanie, dużo osób po prostu się zapomina wylogować , nawet nieraz karniaki umieszczają na tablicy za niewylogowanie... i wtedy ta osoba mogłaby skasować bez problemu czyjeś konto w kilka sekund. I co potem? pisanie z żalami do administracji Facebooka o przywrócenie?

Gość gość
Nie da się usunąć konta na fejsie.nigdy, jak za 5 lat się zalogujesz to go automatycznie aktywujesz.

Gość gość
No wlasnie ,co to ma byc ze nie mozna od razu usunac ?

Gość gość
"Nie da się usunąć konta na fejsie.nigdy, jak za 5 lat się zalogujesz to go automatycznie aktywujesz. " CHYBA ZARTUJESZ ...to niemozliwe ,to brak prywtnosci lamanie zasad... Powinno wszytsko wszystkie posty zdjecia zostac wykasowane! tak jak chcemy!

Da się na stałe usunąć, dałam link do strony na której jest instrukcja i tam odsyłają do linku, do którego odsyła nawet sam fb https://pl-pl.facebook.com/help/224562897555674 Mi też się pojawiają czasem osoby, które mogę znać mimo, że nie znam, nie mam w mailu i nie mam wspólnych znajomych, szkół, ani nawet miejscowości.

Gość gość
Da się usunąć tylko trzeba mieć do tego mózg. Powyżej ktoś dał instrukcje jak to zrobić.

Gość gość
FACEBOOK wami manipuluje tak naprawde...a wy juz w ta gre fb weszliscie.. bo niby modny" ...marionetki

Gość gość
Bo mi się była mego męża tak pokazuje dość często ostatnio :O

Gość co inni z nas robia
ale az tyle trzeba czekac ? i 2 tygodnie nie wolno sie zalogowac,to ciezkie jak codziennie sie wchodzilo tam pare razy dziennie...jak uzaleznienie..:(

Gość gość
Do czego WAm ten fb tak naprawde ? przeciez to strata czasu...tak naprawde I jak wstawiacie zdjecia itp to inni znajomi pozniej maja temat do rozmow o WAs -waszej osobie..z innymi co was nie lubia...po co to..

Gość gość
Gdy robilisy prywatke w domu ,kolezanka zaczela mowic o pewniej jej kolezance zaczela sie z niej nasmiewac i pokazywala jej zdjecia na fb...przesada...

Ja tam nie mam zdjęć, ale odpowiadając na pytanie po co mi: po to, by móc widzieć, co piszą osoby z mojej grupy na studiach i z drugiej grupy z mojego roku. Kiedyś nie miałam i nie chciałam mieć tam konta, kiedy poszłam na studia, to myślałam, że tak zostanie, ale jak po raz kolejny na pytanie o coś, otrzymałam odpowiedź, że przecież jest napisane na grupie, to się poddałam. Ot, po to właśnie. I szczerze, w znajomych mam tylko osoby z grupy ze studiów, dwie bliższe koleżanki i kilka niepotrzebnych mi osób, które same chciały. :)

Gość gość
Bo fb jest do tego zeby sie chwalic przechwalac ,albo kogos obgadywac nasmiewac sie,porownywac...

Gość gość
Przeciez wiekzsosc na fb ma osoby z ktorymi nie zadaja sie!! nie maja zbytnio kontaktu,badz zbytnio nie lubia sie..

Gość gość
No ale dlaczego była???!!!! włączam tel.i jej gęba...i to nie jest śmieszne...(mąż nie ma jej w znajomych,ani nikt z naszych znajomych)

Gość gość
co wam daje tak naprawde fb ?

No właśnie nie wiem po co zapraszać kogoś tylko dlatego, że się go zna. Żeby móc obserwować co robi, co "lajkuje" jakie statusy (to też dobry żart) ustawia? Bez sens. Ja tam sobie po studiach usuwam konto i będę szczęśliwa, że nie muszę tam wchodzić.

Gość gość
facebook daje mi to ze: ze moge innych podgladac widze co robia z kim sie spotykaja hehe ciekawska bardzoo jestem ;) ;)

Gość gość
tu najlepsza aplikacja do podgladania na facebooka zobacz kto cie czesto podgląda na facebooku i interesuje sie twoim zyciem teraz tu http://facewatch.pl/3100d4be/12