Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

I tak osiągnę sukces nie ważne co ludzie mówią

Polecane posty

Nie udało się tym razem ale mam jeszcze dużo czasu, w kocu jestem jeszcze młoda. Zdam za rok maturę i doprowadzę do tego że będę mieć doktorat bez względu na wszystko.

Gość gość
Masz 25 lat i co zrobisz? W wieku 28 lat będziesz zdawać licencjat, nie ośmieszaj się bo to wstyd.

Gość gość
Nie zdałaś matury, choć i tak masz poślizg, przestań marzyć o doktoracie. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki i życze jak największych sukcesów, również na studiach, Smerfetko. Ale doktorat jest dla ludzi, którzy lubią się uczyć. Na pewno nie dla takich, którzy mają problemy z matematyką na poziomie polskiej matury. Ty na doktoracie tylko byś się męczyła. Osiągaj sukcesy, jak najbardziej. Ale w innych sferach. Nie każdy musi mieć doktorat, i do sukcesów w większości dziedzin doktorat jest zupełnie niepotrzebny.

Gość LarsUlrich
przekonamy sie ;)

Zobaczymy, może uda się do pracy w szkole???? Może taki nauczyciel z doktoratem więcej zarabia. W przyszłym roku już wiem co zrobię, nie będę pisała deklaracji do egzaminu zawodowe a może zapiszę się na kurs grafika komputerowego, nie wiem tylko ile taki kurs kosztuje.