Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamlooda

Ślub cywilny pomocy!!!

Polecane posty

Gość pannamlooda

Hej. Pod koniec sierpnia biorę ślub cywilny i robię przyjęcie tak na 15 osób w domu. Jakie dania podać? Nie mam zielonego pojęcia.. Czy bukieciki są mi potrzebne na ślub i czy mojej świadkowej też? Ile wcześniej zamówić tort weselny? Liczę na pomoc. Z góry dziękuję! :) .

Gość gość
ty panna młoda zamiast bukieciku weź sobie miotłę. będzie ci pasować do twej jędzowatej gęby :D

Witaj :) Zrób rozeznanie w restauracji i albo sama wybierz dania jakie mają podać albo zapytaj gości co by im pasowało ;) Ja tort zamówiłam 3 dni przed ślubem, z rana w dzień ślubu wtedy jeszcze narzeczony był go odebrać i zawieść do restauracji. Co do bukiecików to wgl twojego uznania ;) Przecież to Wasz ślub więc róbcie tak aby Wam pasowało ;) Pozdrawiam ;)

Gość gość
3 dni przed ślubem może być za późno - zwłaszcza, że 15 sierpnia święto

No to pójdź do cukierni, powiedz kiedy masz ślub i oni Ci powiedzą kiedy masz zamówić jeśli jeszcze nie wiesz jaki chcesz ;) Trzeba się popytać u źródła to będziesz wszystko wiedziała ;)

Gość gość
a matka nie może ci podpowiedzieć? pewnie sama miała uschnięte chwasty do ślubu, które narwała dzień wcześniej w przydrożnym rowie i na szybko, żeby tylko chłopina nie wytrzeźwiał za bardzo i się nie rozmyślił :D

Gość gość
Miotłą to Cię mogę jebn*ć w łeb kolego/koleżanko. Widze zawiść. ;) . Dzięki dziewczyny za pomoc! :) .

Gość pannamlooda
Moja mama miała piękny ślub kościelny z moim tatą, niestety nie pomogą mi, gdyż nie ma ich juz ze mną.. I żadne z nich nie piło. ;) . Zazdrosna?

Gość gość
:)))