Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam trzy kierunki technika i nie mogę znaleźć pracy

Polecane posty

W takim sensie, to się zgodzę, że od szkoły. Ale podejście to już od człowieka zależy, od wychowania. Ale przykra sprawa, potem taka będzie pracować z dziećmi. :(

Przez takie ...... koleżanka - metodyczka załamała się i odeszła z zawodu :( .

Gość filuterinka
Myślę,ze obecnie pracodawcy coraz bardziej zwracają uwagę na to czy ktoś ma studia niż studium. Jednak dyplom dużo daje na rynku pracy a każdy wie jak jest - czasami naprawdę ciężko jest znaleźć coś ciekawego . Autorze widzę, że interesują Cię kierunki biznesowe, Może ciekawym rozwiązaniem byłyby studia ,,Bezpieczeństwo w biznesie" ? Nowy kierunek, jeszcze nie ma przesytu specjalistami na rynku tak jak to na przyikład jest w ekonomii a firmy, szczególnie te większe w dużych miastach szukają osób z tego zawodu. Z tego co wiem można to studiować na WSNHiD w Poznaniu (tutaj opis: http://www.wsnhid.pl/bezpieczenstwo-w-biznesie.html ).

Gość gość
niestety autorka nie ma matury a z tych kierunków po studium nie ma dyplomu :O

Gość gość
Autorka nawet gdyby miala 100 dyplomow to i tak pracy nie znajdzie jesli nie ma plecow. Moj maz ma dwa dyplomy i 17 lat doswiadczenia w administracji w jednej firmie ktora sie zawinela tam gdzie taniej na wschod wiec moj malzonek szuka pracy juz 8 miesiecy i nawet go nikt nie chce na rozmowe zaprosic , niunie tak zwane rekruterki lub rekruterzy ktorzy o ekonomi miedzynarodowej nawet bladego pojecia nie maja leja na jego cv i listy

Gość gość
Teraz mimo kilkuletniego doświadczenia i wykształcenia wyższego ciężko dostać pracę (administracja), liczą się znajomości.

Gość gość
misio1 zyebie nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia bo pier/dolisz bzdury