Gość gość Napisano Czerwiec 29, 2014 Ktoś mi kiedyś powiedział, że nasza podświadomość ma ogromną siłę sprawczą, to co w niej sobie zaprogramujemy, co stworzymy w naszej wyobraźni, ma wielkie szanse na powodzenie. Dziś proponuje Wam wykreować sobie chłopaka/męża naszych marzeń. Można pisać wszystko to, co chciałybyście aby miał. Niech będzie takim ideałem, który najbardziej Wam się marzy. Do dzieła! Mój chłopak/póżniej mąż;) -wysoki, włosy raczej ciemne, oczy dowolne:), nie chudy, nie gruby, męski, silny -z samochodem i prawem jazdy -tancerz, albo osoba która kiedyś tańczyła amatorko, albo osoba która umie tańczyć i kocha tańczyć -po studiach -zaradny, odpowiedzialny, pracowity, ambitny, z pasjami -ma mieć kolegów bo ja tez mam swoje ukochane przyjaciółki. Wtedy jak będę do nich jezdzic, on sobie może pojechać do swoich i nikomu nie będzie smutno -miłośnik zwierząt, w szczególności psów -tolerancyjny wobec moich wad i dziwactwa -no i najważniejsze: osoba która mnie kocha bezgranicznie, opiekuje się mną, akceptuje, osoba która będzie moim najlepszym przyjacielem i kochankiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach