Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Facet moich marzen...kreujemy

Polecane posty

Gość gość

Ktoś mi kiedyś powiedział, że nasza podświadomość ma ogromną siłę sprawczą, to co w niej sobie zaprogramujemy, co stworzymy w naszej wyobraźni, ma wielkie szanse na powodzenie. Dziś proponuje Wam wykreować sobie chłopaka/męża naszych marzeń. Można pisać wszystko to, co chciałybyście aby miał. Niech będzie takim ideałem, który najbardziej Wam się marzy. Do dzieła! Mój chłopak/póżniej mąż;) -wysoki, włosy raczej ciemne, oczy dowolne:), nie chudy, nie gruby, męski, silny -z samochodem i prawem jazdy -tancerz, albo osoba która kiedyś tańczyła amatorko, albo osoba która umie tańczyć i kocha tańczyć -po studiach -zaradny, odpowiedzialny, pracowity, ambitny, z pasjami -ma mieć kolegów bo ja tez mam swoje ukochane przyjaciółki. Wtedy jak będę do nich jezdzic, on sobie może pojechać do swoich i nikomu nie będzie smutno -miłośnik zwierząt, w szczególności psów -tolerancyjny wobec moich wad i dziwactwa -no i najważniejsze: osoba która mnie kocha bezgranicznie, opiekuje się mną, akceptuje, osoba która będzie moim najlepszym przyjacielem i kochankiem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować