Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Co dzisiaj jedliście?

Polecane posty

11:00 - hamburger 12:00 - pizza z serem, szynką i pieczarkami 13:00 - dwie głowy arbuza (dokładnie 2 arbuzy:D) 14:00 - 4 paczki chipsów 15:00 - kotlet z frytkami i białą kapustą 16:00 - Cały tort owocowy :)

Gość gość
ja kanapke z szynka i udko

Gość gość
Ja pizze a moj brat chleb z dzemem bo tylko na to go stac po studiach lekarskich. Jak chce wiecej to musi brac kredyt. Serio.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ja jadłem na śniadanie kanapki z twarożkiem, serkiem żółtym, pomidorem i ogórkiem i kawę, potem koktail z truskawek, następnie jedno kiwi, czarkę zupy pomidorowej i za chwilę rozpoczynam konsumpcje pierogów z truskawkami. Na kolacje pewnie zjem jajko.

Gość gość
ok 13:00 dwie kromki żytniego pieczywa z serkiem wiejskim, tuńczykiem, zielona cebulka i na to pomidorek :D i szklanka jogurtu z kefirem 15:00 3 gryzki wafelka od współlokatorki :D 16:00 obiad - kurczak z ryżem i warzywami na kolacje pewnie zjem to co na późne śniadanie staram się być na diecie :D ech

Gość latajacy potwor spaghetti
o matko rano nalesnik z serkiem i czekolada:) pozniej bułka z szunka i serem i na obiad udko z ziemniakami i surowk na kolacje mam w planach kaszanke xd

Gość gość
na sniadanie zapiekanka z pieczarkami i serem domowej roboty + herbata. Pozniej kawalek tarty z rabarbarem i bita smietana + waniliowe latte. Na obiad beda grilowane kotlety piri piri + makaron ze szpinakiem i serem feta + mix salat z papryka, cebula, pomidorami, oliwkami. Kolacji zapewne nie bedzie lub zjem kawalek melona.

Gość gość
Rano nic Na obiad placki ziemniaczane z gyrosem i sosem czosnkowym Potem 2 kawałki ciasta, 1 cukierka i kilka malin

Gość zaczarowana18
Nic, kaca mam :-(

Gość gość
Sniadanie: Miska platkow kukurydzianych z mlekiem Obiad:Pol pizzy z owocami morza Kolacja:Jeszcze nie wiem...:)

Gość gość25
smerfetka pewnie wyglądasz tak jak to jedzenie... Co do tematu to 4 bułki z serkiem wiejskim i dżemem i jakiś jogurt.

Gość gość
Śniadanie-owsianka. Obiad-wariacja warzywno-mięsna mechico style z kaszą jęczmienną. Podwieczorek-kromka chleba z serem i pomidor. Na kolację będzie bób.

Gość gość
LUBISZ BYC BITA METALOWYM PRETEM?

Gość gość
Myślałem, że w nicku jest data urodzenia a nie twoja waga.