Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna220

Biegunka w ciąży ?

Polecane posty

Czy któraś z Was dziewczyny miała we wczesnej ciąży zamiast wymiotów , nudności i biegunkę do tego twardy brzuch ? Staram się o dziecko, ale nie jestem pewna czy to ciąża . Niby miałam okres, ale do zapłodnienia doszło i to nie raz .. Przed miesiączką i po miesiączce. w moje dni płodne . Jednak 2 testy były negatywne , a jeden pozytywny ..

Gość gość
Do zapłodnienia doszło i to nie raz? A biegunka nie jest i nigdy nie była objawem ciąży tylko ew zatrucia

Gość gość
To nic nie znaczy. Nie od każdego stosunku zachodzi się w ciążę

Gość gość
To odpowiedź juz była. Objawem ciąży jest zatrzymanie miesiączki

Gość gość
Weź przestań się nakręcac był okres to ciąży nie ma a jak masz srake to weź stoperan

Gość gość
Co konkretnego można odpowiedzieć takiej pannie co sraczke uważa za objaw ciąży ?

Gość gość
À ty w to wszystko wierzysz? Naprawdę? To współczuję. Może ty poczytaj o objawach ciąży ale nie na tym forum tylko w książkach medycznych np

Gość gość
Twardy brzuch i biegunka to roztroj żołądka

Gość gość
Ja miałam biegunke przez około 3 dni ale nie dzień po dniu a raczej co drugi dzien a byłam wtedy w 3 miesiacu

Gość gość
Na pewnych postach to idiotki podobne tobie piszą ze 3 dni po stosunku mają objawy ciąży mocno zaawansowanej i im w brzuchu bulgocze he he

Gość gość
A jeśli chodzi o testy to robiłam test bo miałam twardy brzuch i tak jakby wieczne wzdecie i wyszedł negatywny, ale miałam też inne objawy no ale jak negatywny to negatywny. Po miesiącu zrobiłam kolejny test i juz był pozytywny ale z bardzo blada druga kreska czyli można by powiedzieć ze ciąża wczesna. Poszłam do ginekologa i okazało się ze to juz trzeci miesiąc wiec pierwszy test był do dupy. Myślałam że mam wrzody a ja byłam w ciazy

Gość gość
Tak to bliźniaki jak nic

Gość gość
test nie powinien kłamać, biegunka może mieć wiele przyczyn infekcję, zatrucie itp. Weź jakiś probiotyk powinien pomóc

Gość jablinkaa
Probiotyki zapobiegają namnażaniu się bakterii, odpowiedzialnych za pojawienie się biegunki. Dlatego warto je zażywać. Dzieciaczkom swoim mam w pateczce acidolac junior, który nie raz pomógł.

Gość gość
a którą wersję dajesz dzieciom? Widziałam, że jest kilka smaków i zastanawiam się który jest najsmaczniejszy

Gość gość
ja od tygodnia wiem o ciazy i nie mam objawów , jedynie co to dopadła mnie biegunka ale nie łącze tego z ciążą . Ile ty masz lat autorko

Gość gość
Właśnie ja nie wiem czy ja jestem dziwna czy inne panny są dziwne !Udzielałam się w jednym temacie "staraczek" I dziewczyna właśnie 5 dni po stosunku już miała wszystkie objawy ciązy miałam się zapytać czy czuje ruchy dziecka ale się wstrzymałam ! Test pozytywny wyszedł jej 5 dni po stosunku Ja jestem prawdopodobnie w ciązy , test wyszedł pozytywnie 2 dni przedterminem @, minęło już 3 tyg od tego testu @ brak , i objawów brak nic się nie dzieje i nie wiem czy tylko tu na Kafe dziewczyny mają wszystkie możliwe objawy zaraz po stosunku , i obwieszczają wszystkim ciąze tydzien po stosunku czy wiecej takich chodzi po świecie