Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
olaaa1111

POMOC dla kręconych włosów!

Polecane posty

Witam! Mam pewien problem z moim włosami. Jestem posiadaczką kręciołków, niegdyś idealnych sprężynek. Nie miałam z nimi żadnych problemów, stosując zwykly szampon Timotei kupowany w biedrze. Potem zaczęłam eksperymentować, skuszona różnymi reklamami. Takim sposobem przeskakiwałam z szamponu na szampon, juz nawet nie pamiętam ile ich było: nivea fresh energy, elseve nutri-gloss cristal (rózowy z takimi drobinkami), herbal essences, biovax intensywnie regenrujacy szampon, bed head curly hair, itd. W tej chwili moje sprężynki nie są już... hmm jednolite, kazdy wlos w inna strone, poza tym skręt nie jest mocny. Włosy tracą objętość, są przyklepane i przesuszone. Efekt jest taki, ze przy skorze glowy sa oklapniete, a koncowki napuszone. Słowem - siano. Mało tego, od pół roku zmagam się z łupieżem, którego nie mogę się pozbyć. Jak już myślę, że zniknął to powraca ze zdwojoną siłą. Dodam, że od 2 lat nieco bawię się kolorem włosów. Stosowałam szamponetki i kilka razy szampon koloryzujacy, a w tym roku dwa razy nalozyłam farbę. Wiem, że temat to odgrzewane kotlety, ale próbowałam już wszystkiego - maseczek domowych, polecanych szamponow, itd a nic nie pomaga. W tej chwili pojawia się coraz więcej nowych kosmetyków, a fora internetowe są przepełnione opiniami sprzed kilku lat, gdzie polecane kosmetyki wyszly z obiegu. Czy ktoś jest mi w stanie poradzić dobre kosmetyki? :))) Prosze o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować