Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izzunia

Brak reakcji u partnera

Polecane posty

Witajcie Jestem tu nowa. Zalozylam tu konto glownie z jednego powodu. Mianowicie, jestem mloda dosyc atrakcyjna kobieta jezeli mozna tak powiedziec.Jestem w zwiazku od pieciu lat. Od czasu do czasu pozuje do zdjec...moze nie profesjonalnie, ale jest to moje hobby. Konkretnie chodzi o to, ze (zonaty) kolega mojego partnera pewnego razu pobral moje zdjecie z sesji i przerobil je . Oryginalnie zdjecie ukazywalo mnie w pozycji lezacej na kawalku satyny. Po przerobce zas lezalam obok rozwalonego auta z butelka alkoholu w reku. Po pierwsze, zdjecia do ktirych pozuje sa objete umowa i nikt nie ma praw do nich oprocz mnie i fotografa. Po drugie, przerobione zdjecie byla to tresc urazajaca moja godnosc. Najgorsze jest to, ze moj partner na to w ogole nie zareagowal. Wscieklosc we mnie narasta i nie wiem co mam zrobic jak porozmawiac na ten temat z partnerem

to fajnie, że nie wścieka Cię podpierdolenie zdjęć, tylko to co sobie o tym myśli "partner":D totalne podporządkowanie psychiczne

Gość gość
nie świruj kobito, nic się przecież nie stało, a partner i tak cie nie kocha skoro od 5 lat ru\cha cie bez slubu, ty atrakcyjna modelko buhahaha