Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodko winna

Achy i ochy

Polecane posty

No i kolejny dzień za Nami Kochani...kto pije piwko rączka w górę:) mam chęć pogadać oraz poczytać o wszystkim i o niczym Każdy temat dozwolony...ALE jest jedna zasada...NIE MA żadnych zasad:)...a aaa i powzdychać mogłąbym:) Więc zapraszam Wszystkich co mają chęć......porozmawiać:) Całą noc przed Nami:)

Gość gość
Zdrowie :P ale ja tylko z herbatka :)

Ale się zaraz wysikam, od dobrych dwóch godzin trzymam mocz i jeszcze siedzę w takiej pozycji uciskowej na pęcherz, w dodatku wypiłem niedawno kawę co wzmaga produkcję moczu, mało tego jeszcze się ruszam i robi się go coraz więcej i więcej. Na pewno nikt nie chce się napić? Powiedzcie tylko gdzie mam nasikać do butelki czy do zlewu? Nie, przepraszam butelka już prawie pełna zostaje zlew.

Co? Pomijając tą mało konstruktywną wypowiedź, pragnąłbym też dodać iż nie jestem żadnym alkoholikiem gdyż taki obraz mógł się wam wyłonić z mojego ostatniego postu. Nie, ja po prostu mam dużą plastikową butelką do sikania w moim pokoju bo lubię kontrolować w niej poziom moczu. Często też kładę się na łóżku i lubie się w nią wpatrywać.

Gość Zwierzokrzew
Na chwile sie przysiade,ale nie bede wzdychac ani ach ani och :) slodko winna-ciekawy nick-napiszesz skad taki pomysl?

Gość karlcio
Hej. Daj spokój rozgniecionej jagodzie. Piwko o tej porze to raczej tylko bezalkoholowe. Szkoda jutro poniedziałek. co u ciebie?

Gość Zwierzokrzew
Pytam, bo moze kojarzyc sie z wina ale tez z winem :) Co kto lubi ;) Winnym mozna byc na wiele sposobow ;) A co do alkoholu to teraz juz tylko bez %-jutro praca .

Gość karlcio
coś oprócz piwka? ja miałem fajny dzień. i chyba przyjemności się już kończą.

Gość karlcio
slodko winna liczyłaś na damskie e towarzystwo i damskie pogaduchy?

Gość Zwierzokrzew
Oj, to sie ujawnie- kobieta jestem. A wolnego dnia zazdroszcze...ale tez niedlugo zaczynam urlop, jupi :)

Gość karlcio
ale męsko damskie gadanie prędzej czy później i tak schodzi na jeden temat. Jak dodajesz minki?

Gość Zwierzokrzew
Ha! Bo w zyciu czasami trzeba byc hardkorem ;) Jak tam idzie alkoholizowanie sie ? ;) ;)

Jak dzień minął??? czemu nie spicie? o czym marzycie? Bo ja dziś miałam tak zakręcony dzień..żę nie wiedziałam...czy mam się położyć czy usiąść:)

Gość Zwierzokrzew
W takim razie milego pozniejszego "obciagania" ;) :p Filozoficzne pytanie-"siasc czy sie polozyc?" :) Ja mowie,ze sie polozyc, ryzyko dostania w glowe mniejsze ;) Spac zaraz ide, dzisiejszy deszcz mnie troche dobil, jutro dzien jak co dzien, a marzenia...pelna ich glowa!