Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający m

dlaczego żona ?

Polecane posty

Gość pytający m

Dlaczego żona powiedziała mi:, że nalazła wspaniałego faceta, który jest zaprzeczeniem mnie, a ja jestem dla niej prawie zerem, że go bardzo kocha i nie może bez niego żyć? Dlaczego tak oficjalnie ujawniła swój romans? Czy to oznacza, że się będzie chciała rozwodzić, wyprowadzić, czy prowokuje mnie, abym to ja się uniósł honorem i sam się wyprowadził , aby mogła zamieszkać razem z nim w naszym dotychczas domu? Załamać się można po 14 latach małżeństwa. Pytanie oczywiście dla pań, bo nie mogę się połapać, o co jej chodzi.

Gość gość
Dlatego ze jest na Ciebie wsciekla. Musiales ja niezle zranic skoro postanowila Ci dowalic jak tylko mogla najbardziej. Chciala zeby Cie bolalo

Gość gość
to jej zapytaj

Gość pytający m
Zapytałem i twierdzi, że chciała być uczciwą wobec mnie. A nie wkurzyłem jej. Domem i dziećmi zajmowałem się głównie ja. Po prostu, któregoś wieczoru jak wróciła do domu to taki tekst mi rzuciła.Ona zmieniła się po wyjeździe integracyjnym

Z jednej strony cios ale z drugiej dobrze, że była uczciwa i postawiła sprawę jasno zamiast kombinować, kręcić i oszukiwać.

Gość gość
zdobywasz namiary na tego faceta, najmujesz Pana w necie, Pan czyści, ty płacisz, problem znika

Gość gość
Nie mowi prawdy. Gdyby chciala Ci tylko powiedziec to by zrobila to w inny sposob. Nie musiala mowic ze jestes rpawie zerem czy opowiadac o tym jak to go kocha. Zrobila to zeby zabolalo. Jestem kobieta i mowie Ci ze to byla zemsta. Za co? Tego juz nie wiem. Moze nie byles az taki dobry jednak.

Gość ptyający m
Myślałem sobie, że ona zwiąże się ze swoim kochankiem, ale ostatecznie wróciła do domu, Czy to znaczy, że kochanek się wycofał, albo sama się zreflektowała. A z kochankiem się spotkałem i on całą winę zwali na nią, że niby go uwiodła, więc i jemu i jej nawsadzałem. W domu ona do mnie tekst tak bardzo mi było szkoda R jak go poniżałeś. Nie przeszkadzało jej, że ja obarczył winą za wszystko. Nie rozumiem was kobiety.

Gość gość
to jest prowo tak? bo jak nie to spokojny czlowiek z Ciebie ja bym juz dawno za drzwi wystawil i niech leci do kochanka

Gość gość
czyli prowo, takich ludzi chyba malo

Gość gość
Sluchaj pytający m. Cokolwiek by się ni działo nigdy ale to nigdy nie oddawaj mieszkania. Szlag mnie trafia, choć jestem kobietą, że zazwyczaj nawet jesli kobieta zdradza to wyprowadza się z domu mąż. Jakim prawem?? Wyprowadza się ta osoba, ktora nabroiła..no chyba, ze prawnie mieszkanie nalezy do niej ale jeżeli jest wspólne i jeśli znów Ci odwali ńumer to niech ona się wyprowadza do kochanka. Byłbyś w stanie wynieść się wiedząc, że obcy facet będzie się panoszył w twoim mieszkaniu? Bądź twardy a zona niech sama ponosi konsekwencje swoich czynów. Tak na maginesie..dlaczego nie kopniesz swojej żony w dupę? Teraz wróciła do domu i jeszcze lituje się nad byłym kochankiem a Ty ją przyjmujesz jakby nigdy nic. Gdzie jej uczucia wobec Ciebie? Bądz twardy bo jesli teraz bez problemu jej wybaczyłeś to dopiero zaczniesz być rogaczem bo żonka łatwo sie nauczy, ze i tak jej wybaczysz. Ona Ci ubliza, poniża, sypia z innym. Myślisz, ze ona byłaby tak bardzo miłosierna aby Ci wybaczyć gdybyś to Ty ją zdradzil? Twoja żona jest puszczalska.

Gość gość
Kolejny uogólniacz umysłowo tenteges.

Gość pytający m
Nie jest to prowokacja, tylko moje życie , a zdarzenie, którego do tej pory nie mogę zrozumieć, jak można niszczyć własna rodzinę dla nadziei, że będzie się z kochankiem. Nie wiem, czy rzeczywiście się zreflektowała i wróciła, czy kochanek ja wystawił do wiatru, gdy okazało się, że ja zostaję z dziećmi i nie mam zamiaru się wyprowadzać.