Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam złotego środka

Prezerwatywy u 13latki

Polecane posty

Gość Szukam złotego środka

Dzisiaj w trakcie wkładania spodni córki do pralki starym nawykiem zajrzałam do kieszeni i zamarłam.. Znalazłam prezerwatywę, nierozpakowaną.. Młoda ma dopiero 13 lat!! Co prawda jest rozwinięta fizycznie jak na swój wiek ale w tym wieku seks?? Z jednej strony dobrze że wie, jak się zabezpieczyć.. A z drugiej robi mi się niedobrze jak pomyślę że jakiś gnojek z nią spał, przecież tak naprawdę to karalne! Jak porozmawiać o tym z córką?

Nie zakładaj od razu, że córka uprawia seks. Teraz dużo nastolatków nosi ze sobą prezerwatywy, taki szpan. Porozmawiaj z córką, tylko spokojnie, najlepiej daj jej tą gumę i powiedz: to chyba twoje? Zobaczysz, jak zareaguje.

Gość gość
haha szykuj się na babciowanie dlatego mam syna

Gość gość
Nie martw się, może tylko obciąga staruchom w galeriach!

Gość gość
13 lat to wiek w którym juz dawno powinna stracic dziewictwo , inaczej bedzie wysmiewiskiem i dziwadlem

Gość gość
autorko ja cie rozumiem, mam syna 16 latka, ma dziewczynę. znam te obawy mimo, ze z nim rozmawialam, martwie sie, niestety nie pomoge duzo,MUSISZ KONIECZNIE MUSISZ z nia porozmawiac

do 22:10 - dziwadłami są ci ludzie, którzy wszem i wobec opowiadają o swoim życiu seksualnym (prawdziwym czy tym zmyślonym na potrzeby innych gimbusów).