Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak byłyście w ciąży to wasi mężowie chcieli się z wami uprawiać sex

Polecane posty

Gość gość

Jak to u was bywało? Chcieli uprawiać sex czy libido spadło? I jakie pozycje bywały? Czy nie przerażał ich brzuch? Chciałabym mieć dziecko ale obawiam się najbardziej zdrady partnera. Zauważyłam, ze wielu facetów dopuszcza się zdrady gdy żona jest w zaawansowanej ciązy. Nie wiem z czego to wynika.

Gość gość
no pewnie:) moj uwielbia mnie w ciazy

Gość gość
Taki co zdradzi ciężarną, to prędzej czy później i tak zdradzi nawet i taką co nie zajdzie. Wydaje mi się, że facet albo jest wierny albo nie, dodatkowe okoliczności nie mają większego znaczenia. A co do seksu w ciąży, to ja mam faceta, który ciągle ma ochotę, więc i jak byłam w ciąży to miał. Końcówkę przeleżałam w szpitalu, więc abstynencja była tylko kilka ostatnich tygodni no i połóg 8 tygodni.

Gość gość
Gośc wyżej. jak mąż sobie radził w tych ostatnich tygodniach ciązy i połogu abstynencji?

Gość gość
A ja od ponad 2 miesiecy mam zakaz sexu (mam zalozony pessar) i jakos sobie radzimy. :-P maz wyznaczyl sobie ze co kilka dni sa przytulanki i sex oralny :-) cale szczescie do terminu porodu mam 3 tygodnie. Jeszcze polog i w koncu normalnie.