Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co cechuje BURAKA?

Polecane posty

Gość gość

co według was oznacza, że ktoś jest burakiem? wiadomo, brak kultury, chamstwo, ale dokładniej? znacie jakichś ludzi, których uważacie za buraków? jeśli tak, to jacy są?

Gość gość
Burak to wg mnie taki prostak z budowy co jak zobaczą babkę na ulicy to od razu przestają pracować i się gapią i te ich odzywki. Jestem przeczulona na punkcie tych prostaków i ich po postu nie trawię. Od jutra remont elewacji budynku w którym mieszkam i jak sobie tylko o nich pomyślę, że dziennie będę musiała ich znosić to aż mnie trzęsie. To są bezwykształciuchy-buraki-prostaki

Gość gość
burak zadaje nietaktowne pytania jest gburowaty i najgorsze - potrafi przestać się odzywać bez powodu, olać kobietę

Gość gość
a osoba wykształcona, z pozycją nie może być burakiem? np. prawnik, lekarz, profesor? mi się wydaje, ze też się zdarzają. mój lekarz rodzinny np. jest niby symaptyczny, ale.. to łapówkarz, nierób, z jakims takim prymitywnym, zaczepnym poczuciem humoru. sama nie wiem, jak to wyjaśnić, ale jest w nim coś burackiego.

Gość gość
a plotkarz, arogancki, bardzo pewny siebie facet? który myśli, że sam jest zajebisty, a wszystkim innym dupę za plecami obrabia? dp tego babiarz, obok dużych piersi obojętnie nie przejdzie... choćby nawet z kims był. powiedzielibyście, że to burak? dodam, że jest b. wykształcony i inteligentny... ale te jego cechy opisane wyżej właśnie mnie trochę odstraszają.

Gość gość
burak brzydal na max , uważajacy siebie za ideał a rzeczywiście jest vice ,cham , porstak i gbur

Gość gość
burak buracko wypowiada się o kobietach, czyli np. na widok jakiejś kobiety mówi "ruch*łbym", "do ruch*nięcia" itp. po prostu nie mają szacunku do kobiet i traktują je jak obiekty do bzykania, patrzą bezczelnie na tyłki, cycki i oceniają głośno

Gość zenonX
Proszę nie obrażać budowlańców. Te gwizdy i porykiwania to nie forma zalotów, a sposób odstraszania cywili bez kasków od potencjalnie niebezpiecznego terenu. Dlaczego tylko kobiety ? Bo budowlańcy to dżentelmeni i pleć słabą traktują z największą troską.

Gość gość
Panie Zenon, Pan nie wiesz co piszesz. U nas całe miasto rozkopane, co kawałek gdzieś dach lub elewację robią, gdzie człowiek się nie obróci tam coś robią. Przejść aż strach , bo zaraz się któryś musi odezwać. Bosz czy my kobiety mamy chodzić ubrane jak dziadówy, żeby nie zwracać na siebie uwagi tych Panów? Przecież te chłopy są bezczelne ! Nie wiem czy żon nie mają coby im dawały? Normalnie jakby baby nie widzieli. I to nie jest tylko moje zdanie, ale również moich koleżanek. I tylko robotnicy budowlani są tacy prości ! U żadnego innego zawodu tego ie można zaobserwować, co ja piszę, przecież oni właśnie bez zawodu zazwyczaj, po podstawówce.