Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zszokowana jak ubierają się kobiety w ciąży wychodząc na ulice

Polecane posty

Gość gość

Przede wszystkim masakrycznie niesmaczne eksponowanie brzucha. Opięta bluzka lub sukienka jakby miała zaraz trzasnąć. inną wersją jest krótki podkoszulek , biodrówki i wystający goły bebech. Przepraszam na język ale najczęściej na odruchy wymiotne się zbiera jak widzi się ciężarne na ulicach polskich miast.

Gość gość
A w czym ci przeszkadza ciążowy brzuch widoczny pod opieta bluzką?

Gość syg
I ta kwestia dręczy chlopine o pierwszej w nocy, nie pozwalając mu zasnąć. Co to musiały być za emocje. Szalone...

Gość gość
Nigdy nie widzialam tak ubranej kobiety w ciazy

Gość gość
Ludzie, przestańcie być tak zszokowani życiem bo jeszcze gorsze rzeczy na świecie mogą nadejść a wy (Autor) zachowuje się jak nadwrażliwy pustak. Wiesz autorze ile rzeczy może szokować? Jesteś aż tak delikatny? Może los za słabo cię uzbroił do życia w tym świecie? Głupota nie ma granic.

Gość gość
a opiete ciuchy na grubych ludziach ci nie przeszkadzaja? btw nigdy nie widzial dziewczyny w ciazy w biodrowkach, krotkiej bluzce i brzuchem na wierzchu, poniosla cie fantazja.

Gość gość
A to w ciąży trzeba nosić tylko workowate rzeczy?

Gość gość
ja tam lubię brzuszki :D ale w ładnej sukience,dłuższej bluzce a nie w bluzce która przypomina bluzkę nastolatki a spod niej wyłażący brzuch,ubrania jakby miały popękać na szwach tak jak pisze autorka...to jest obleśne albo po porodzie z rozstępami na wierzchu,z zwisającymi cyckami i bardzo dużym dekoltem -naleśniki okryte materiałem :D to jest niesmaczne,ludziom podoba się to co ładne i nie wzbudzające odrazy a całą resztę można pozostawić dla siebie i męża... :D

Gość gość
Autorko ty chyba mieszkasz w jakis slamsach ze tam kobiety chodza z bebechem na wierzchu.u mnie na osiedlu chodza normalnie i ladnie ubrane kobiety w ciazy

Gość gość
Grubi ludzie w opiętych ciuchach też mi przeszkadzają. Ale w końcu baba w ciązy też jest gruba czyż nie?

Gość gość
A mi przeszkadzaja glupi ludzie i gosciu 9.20 nie zakladam jakos tematu o twojej osobie

Gość gość
Popieram, ludziom podoba się to co ładne i nie wzbudzające odrazy a całą resztę można pozostawić dla siebie i męza. Gościu z 9:20, ja mieszkam w PL - wystarczy, ale ty to chyba w Księstwie Monaco.

Gość gość
Ciążowy brzuch pod opiętą bluzką wygląda obleśnie, no i jeszcze ten charakterystyczny wystający pępek, fuj...

Gość gość
A w czym nibyma chodzic kobieta w ciazy?w worku na ziemniaki

Gość gość
Och , ach jaki estetyzm się w niektórych odezwał, kto by pomyślał. Proponuję niektórym nie wychodzić z domu bo świat jest obrzydliwy i za brzydki dla niektórych :D. Świat nadal się będzie kręcił swoim rytmem, z wami a potem bez, głupie przerważliwione p***y . Radzę dobrze się podmywać po zrobieniu kupska bo tam jest dopiero obrzydliwie u was.

Gość gość
Wy to macie problemy.autorko radze najpierw sie rozejrzec we wlasnej rodzinie i szukac tam defektow a pozniej rozejrzec sie po innych

Gość gość
Bede chodzic w opietych sukienkach, bluzkach i gowno mnie obchodzi twoje zażenowanie. Nie zamierzam zakładac luźnych ubrań, bo wtedy ciezarna wyglada na +30kg

Gość gość
Najgorsze to jak kobieta w ciąży chodzi w bluzkach na goły brzuch

Gość gość
autorka chyba nie była w ciąży i nie wie jaki wielki brzuch mozna mieć w zaawansowanej ciąży i jak ciężko cokolwiek dopasować na siebie. Do "normalnych" ciuchów nie ma szans wejść, a ciąża trwa 9 m-cy czyli prawie rok, więc trzeba mieć zestawy na każda porę roku

Gość gość
Bardzo dobrze ze kobiety w ciazy chodzą w obcisłych bluzkach . Ciąża to nie powód do wstydu . TO nie lata 80 -te gdzie ciezarne nosiły suknie o powierzchni namiotu cyrkowego zeby czasami nie bylo widać brzucha .

Gość gosciowa
zgadzam sie z poprzedniczka:p sama jestem w 9miesiacu i trudno znalezc na siebie cos co zakrywaloby brzuch (wieelki) i jeszcze maskowaloby wszystko zeby nie daj boze nie bylo widac ze jestem w ciazy musialabym chodzic w rzeczach dla 100kg ludzi:)

Gość gosciowa
a ze widac mi czasem kawalek brzucha.. czy to zbrodnia?!... sa gorsze rzeczy jak np widok niedomytych nog w sandalach i okropne pazurska ktore prezentuje polowa spoleczenstwa latem... fuuu

Gość gość
Autorko sa kliniki leczenia bezplodnosci, idz tam. Lepiej niz wyladowywac sie tutaj

Gość gość
a mi sie podobaja mamuski, ktore w ciazy fajnie sie ubieraja, jakas dopasowana bluzka ciazowa(nie wystajacy brzuch) czy tez w sukienkach. w ciazy ciezko jest sie ubrac, bo po pierwsze musi byc wygodnie, zeby nic nie gniotlo, po drugie rosnie nam nie tylko brzuch ale i piersi, biodra i uda.

Gość gość
A co takiego zdrożnego jest w opiętych bluzkach na brzuchu ciążowym? Mnie bardziej obrzydzają bluzki opięte na tłustych fałdach u niektórych otyłych osób, ale nie do mnie należy dyktowanie im co mają nosić. Jak byłam w ciąży nosiłam obcisłe ciuchy, sukienki dopasowane, nigdy nie wystawiałam brzucha na wierzch a 3 trymestr miałam w środku lata. Ba! Nawet chodziłam w miniówkach i koszulkach na ramiączkach! Taka rozpustna jestem!