Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna11101

Tekstylia

Polecane posty

Gość Joanna11101

Znacie może jakies firmy zajmujące się produkcją tkanin oraz dzianin o wysokiej jakości a przystępnych cenach:) niestety na rynku tekstylnym jest z tym krucho więc może cos podpowiecie

W hotelu mieliśmy przez ostatnie lata kontakt z co najmniej kilkoma firmami zajmującymi się sprzedażą tekstyliów. Obecnie korzystamy z produktów firmy Tomark ( http://tomark-tex.pl ). W odróżnieniu od innych firm, które sprzedawały tekstylia produkcji chińskiej, w tej firmie wyroby są wyłącznie pochodzenia europejskiego i to w wspaniałej jakości, oraz co ważne w rozsądnych cenach.

Gość gość
DOskonałej jakosći tekstylia maja w http://www.fivestars.pl/ - zaopatruje tam swoj hotel i jestem zadowolona z jakosci i wytrzymalosci produktow!

Gość gość
Dzięki :) Ja szukam nowych ręczników plażowych, zapytam, czy tam mają.

Gość gość

Świetnym sklepem z tekstyliami, który posiada szeroką i różnorodną ofertę jest www.homello.pl Od nich zakupicie poduszki dekoracyjne, koce, firany, obrusy dekoracyjne, narzuty na kanapy itp. Mają całkiem niezłe ceny.

Gość aneczka

Ja z kolei doradzić mogę firmę www.pianex.nonwovens.com.pl/szarpanka/ Firma ma duże doświadczenie w produkcji szarpanki białej i kolorowej i to bardzo dobrej jakości. Ich szarpankę ce...e puszystość, lekkość i sprężystość, także bardzo dobrze się w praktyce sprawdza. Duży plus też za korzystne ceny.