Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chrypka bez innych objawow

Polecane posty

Gość gość

witam, moze jakas bardziej doswiadczona mama pomoze. moj 3-latek zachrypl przedwczoraj, oprocz tego nie ma ani temperatury, ani kataru, ani kaszlu. jedynie glos ma zmieniony jak mowi. ogolnie gada duzo i duzo krzyczy, od razu pomyslalam ze to od tego i zbagatelizowalam sprawe. druga rzecz, ze jest lato i dostal i loda i chlodny jogurt nie raz. czytam teraz ze chrypka moze byc objawem groznej choroby i mysle czy nie isc do lekarza. z drugiej strony moja nadgorliwosc juz kiedys mnie pokarala, gdy poszlismy z blahym problemem i dziecko zarazilo sie w poczekalni od chorego dziecka. wiec juz sama nie wiem co poczac

Gość gość
myślę że bez wizyty się nie obejdzie. A nie możesz wezwać lekarza prywatnie do domu? Zapłacisz ale nie będziesz się bała chorób w przychodni.

Gość gość
daj spokój, moja 10m córka też miała ostatnio chrypkę bo przyszłyśmy ze spaceru i stopy jej przemarzły niestety. Po paru dniach minęło. Nie panikuj :O

Gość gość
Moj syn 3,5 roku ma co jaki czas chrype ostatnio mial przez 2 tyg non stop drze gębe trudno nie miec chrypy nic my sie z tego nie zrobiło.