Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A mi się marzy silna, pewna siebie, niezależna, piękna, inteligentna kobieta...

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem 99% facetów, ktorzy lubią takie typowe, przeciętne idiotki :O Pociągają ich najlepiej dziewczyny po zawodówce, liceum a jak studia wyższe to pedagogika, psychologia czy jakaś kosmetologia :O Ja bym wolał kobiete biznesu, kobiete sukcesu, pewną siebie, niezależną, z silnym charakterem, taką która wiele w życiu przeszła i potrafi się odnaleźć w każdej sytuacji... Nie szmate, która jak jest źle to myśli o prostytucji czy szukaniu bogatego frajera i udawaniu miłości. To nie są kobiety tylko żywe g***a. Mam dopiero 24 lata więc wszystko przede mną, mam nadzieje, ze kiedys taką znajdę.

>>>Mam dopiero 24 lata więc wszystko przede mną, mam nadzieje, ze kiedys taką znajdę.<<< I będę żył na jej koszt :D , bzykając po cichu te, które podobają się wszystkim :D :D :D . Masz wygodny plan na życie :D :D :D .

Gość gość
kobieta może być silna, ja np. uważam że byle sytuacja mnie nie złamie, ale na dłuższa metę jak facet jest za "miękki" to nic nie da. jeśli szukasz silnej kobiety to sam bądź inteligentny, gotowy do działania w każdej sytuacji

Inteligentny mężczyzna nie napisze: ...Nie szmate, która jak jest źle to myśli o prostytucji czy szukaniu bogatego frajera i udawaniu miłości. To nie są kobiety tylko żywe g***a... x To jest tekst charakterystyczny dla niezbyt rozgarniętego żigolaka :D :D :D . Pewnie obejrzał serial o Kalibabce :D :D :D i myśli, że tutaj złapie głupią :( .

Gość Luśka36
"I będę żył na jej koszt smiech.gif , bzykając po cichu te, które podobają się wszystkim smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . Masz wygodny plan na życie smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . misio1 - każdy orze jak może ;) Może chłopakowi uda się znaleźć taką inteligentną ;)

Gość gość
Z jakiego miasta piszesz?:)

>>>Może chłopakowi uda się znaleźć taką inteligentną<<< >>>Z jakiego miasta piszesz?<<< Już znalazł chętną na sponsorowanie 24-letniego ciała :D :D :D .

Gość gość
a Ty co studiowałeś ze masz takie wymagania?

Gość gość
"a jak studia wyższe to pedagogika, psychologia czy jakaś kosmetologia" x Skończ pedagogikę, a jeszcze lepiej psychologię, mądralo, to pogadamy o inteligencji :P

Gość gość
łopatologie :D

>>>a Ty co studiowałeś<<< Obstawiam, że zajęcia praktyczne, z kopania rowów, ewentualnie podawania cegieł :D :D :D . Nikt, kto miał kontakt z wyższym wykształceniem, nie napisze "studia wyższe".

Gość Mloda styczniowa
" taką która wiele w życiu przeszła i potrafi się odnaleźć w każdej sytuacji..." To właśnie częściej są te z mniejszym wykształceniem (tańszym, umożliwiającym szybsze pójście do pracy), a jak chce taka po przejściach zarobić sama na studia związane z biznesem, to raczej będzie starsza od ciebie, bo jak się faktycznie jest po przejściach i radzi sobie samemu, to nie tak szybko się z tego wychodzi.

Gość gość
pytam poważnie. co skończyłeś ?

Gość gość
"co skończyłeś ?" x Prawdopodobnie obiad ;) Teraz zachodzi trawienie, więc krew odpłynęła z resztek mózgu, i takie są efekty ;)

>>>Co tak wszyscy napadacie na autora?<<< Bo przyjemnie jest skompromitować fałszywca-idiotę, szukającego naiwnej sponsorki :D :D :D .

Gość gość
a ja jestem ciekawa co ty sobą reprezentujesz. skoro opisałes swoje wymagania wzgledem kobiet musisz stawic czlowa wyzwaniu i pochwalic się swoimi osiagnieciami

A dla mnie nieporozumieniem jest odrzucanie kogoś ze względu na wykształcenie. Ja rozumiem, rozstać się, bo ktoś nie pracuje i tej pracy nie szuka tak na prawdę, to ok, bo wiadomo nie ma co układać sobie życia z kimś, kto nie chce być partnerem a utrzymankiem, ale odrzucać kogoś, bo ma taki zawód a nie inny? Smutne...

>>>Według mnie wymagania autora wcale nie są wysokie. Powiedziałabym nawet, że to absolutne minimum.<<< Ty naprawdę nie widzisz kontekstu jego postu ??? x Cześć Koziczko :) .

Niestety koleżanko, ale wybór kierunku studiów mówi co nie co o ambicjach, zainteresowaniach, możliwościach intelektualnych i pracowitości. A to ma znaczenie.

Moja koleżanka studiuje prawo. Czy to znaczy że jest ambitna? No niekoniecznie, ona po prostu jest po przejściach i chce być prokuratorem, żeby wsadzać do pierdla pewną grupę ludzi. I choć zdaje egzaminy na 4 i 5 czasem, to ja rozmawiając z nią wiem, że nie jest jakoś super inteligentna. A jeśli ja się kształcę równolegle na dwóch totalnie różnych kierunkach, to co o mnie świadczy? Bo ambitna też na pewno nie jestem. Ani wcale nie jestem mądra, choć mądrzejsza od tej z prawa. Dla mnie głupotą jest ocenianie ludzi po zawodzi i już. :)

>>>Dla mnie głupotą jest ocenianie ludzi po zawodzi i już.<<< Zgadzam się :) , choć nie dotyczy to... polityków :D :D :D . x >>>Misiu, o co chodzi ci z tym kontekstem?<<< Autor wątku nie szuka kobiety inteligentnej, konkretnej i samodzielnej, ale ...kobiete biznesu, kobiete sukcesu..., czytaj: kobietę BOGATĄ. X >>>Też wolałabym kogoś podobnego do siebie.<<< Jeżeli jesteś dziewczyną po zawodówce, pozbawioną zainteresowań i aspiracji, szukającą sponsora, to autor tego tematu jest do Ciebie podobny :( .

Ale politycy chyba też czasami mają jakieś wykształcenie (albo powinni przynajmniej :D ), to każdy, kto ma takie wykształcenie, jak dany polityk jest tyle samo wart?

Politycy to osobna grupa :D . Oceniam ich pod kątem moralnym, a nie wykształcenia.

Tak po prawdzie, są na utrzymaniu sponsorów, więc pasują do tego tematu :D :D :D .