Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mediumHard

odlaczyli mi prad....to sobie wlaczylem

Polecane posty

w piatek przyszli kolesie ze nie zaplacone za prad i ze wylaczaja.spoko.byla 14.00. odlaczyli ale w trakcie odlaczania rozj...zawiasy od skrzynki...tak ze mimo zalozonych plomb moge ja sobie otworzyc i sam podlaczyc(wkrecic korek) pieniadze przelalem od razu po ich wizycie+oplate za ponowne przylaczenie (wkrecilem korek)i prad mam caly czas. beda sie cos pruc ze sam to zrobilem? czy przed ich wizyta wykrecic korek jakby nigdy nic? mial ktos taki przypadek? podsumowujac,gdyby nie rozj....li tych zawiasow to bym kurde do dzisiaj byl bez pradu a nie wyabrazam sobie tego gdyz mam dwojke malych dzieciakow. i kto mi zaplaci za rozwalona skrzynke ??? :)

Podczas odłączania prądu powinni spisać licznik. Bezumowne pobieranie prądu traktowane jest jak kradzież.

spisal licznik. kradziez? przeciez licznik wszystko nalicza i przyjdzie z nastepnym rachunkiem.poprostu nie mam zamiaru czekac huk wie ile na walkoni az przyjda i wlacza. zaplacilem wiec o co chodzi

Gość gość
szkoda ze tobie ryja nie rozj...li złodzieju jeden!

Gość gość
:)nie trzeba sie tym w ogole przejmowac to sie zdarza 888 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
Czy uważasz ze kontrolerzy to sa niedorozwinieci tak jak ty?! Obciążą cię za kradzież energii.Takich cwaniaków jak ty jest całe mnóstwo.Płaczą w telewizji że muszą płacic kary.