Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
roka111

Błagam o pomoc!!

Polecane posty

Witam, jestem tu nowa ale mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto mi pomoże, doradzi, cokolwiek, o tuż chodzi o pewną dziewczynę która jest w strasznej sytuacji życiowej wręcz krytycznej! Ma 26 lat trójkę dzieci ( 6 mies. 4 l. i 8 l.) mieszka z partnerem który znęca się nad nią i od pewnego czasu nie pracuje, cała rodzina odwróciła się od niej z jej winy ponieważ nie raz oszukiwała wszystkich do o koła, próbowała skócic cała rodzinę i wiele wiele innych, więc została sama, musiała życ z agresywnym partnerem ponieważ nie chciała isc do domu samotnej matki .. Rodzina wiele razy próbowała pomóc lecz po jakimś czasie znów wszystko się sypało, niestety teraz jest sytuacja pogorszyła się do tego stopnia że nie ma pieniędzy na chleb dla dzieci i zbliża się termin zapłaty mieszkania a ona nie posiada ani grosza (wynajmuje mieszkanie). Nie pracuje nie ma jak pracowac ponieważ nie dawno urodziła 3 dziecko, korzysta z pomocy MOPS-u lecz to nie starcza na wynajem wyżywienie rodziny i podstawowe potrzeby, mieszka w Bielsku, może ktoś doradzi jak można ją wesprzec, bardzo proszę o pomoc, ponieważ serce mi się kraja lecz na aż tak wielką skale nie mogę jej pomoc!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować