Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo pseudonim

Kobieca seksualność uruchamia się gdy kobieta jest niepewna mężczyzny

Polecane posty

Gość pseudo pseudonim

Stąd fascynacje różnymi niepewnymi typkami typu żonaty, babiarz, o niespokojnym charakterze, burzliwej przeszłości. Stąd fantazjowanie o g****ie, brutalnym seksie. Niepewność, nawet strach to idealne środowisko w którym kobieta jest podniecona. Stabilizacja, coś o czym kobieta marzy, bo to idealne środowisko do rozwoju dziecka, to środowisko zabójcze dla podniecenia kobiety.

Gość gość
Nie.

Gość gość
Ślub i dziecko to gwarancja, że odechce się seksu ze swoim partnerem. Wtedy pojawia się flirt w pracy z zajętym facetem. I kończy się to romansem. Kobiety zdradzają tak jak mężczyźni.

Gość pseudo pseudonim
Wystarczy odczuć emocje, które się pojawiają przy czytaniu o dwóch panach: Mężczyzna 1 - spokojny, odpowiedzialny, mądry, zaradny, kochający, wierny, kulturalny Mężczyzna 2 - agresywny, dominujący, egoista, pewny siebie, drań, kobieciarz, pijak Czytając o pierwszym widzi się dom, dziecko, samochód, dobrą pracę, czytając o drugim czuje się podniecenie i wyobraża się świetny seks.

Gość pseudo pseudonim
Świadome zniesmaczenie i niechęć (negatywne myśli o takim człowieku) nie przeszkadza w tym by podświadomie odczuwać podniecenie. To normalne, że jako kobieta nie potrafisz odczytywać swoich własnych emocji.

Gość gość
Niestety tak jest. dlatego przy facecie który cie kocha i szanuje nie ma takiego chamskiego seksu tylko jest wiecej czulosci.

Gość gość
Miałam taki przypadek z takim pewnym siebie h*jkiem. Był bardzo przystojny i agresywny. Po jego dotyku zaczelam odczuwać podniecenie seksualne które mnie brzydzilo. Milalam mokro w majtkach mimo ze czulam do niego mentalna niechec. Przez dwa tygodnie czulam ja skorze jego paluchy i sie masturbowalam, nie moglam wytrzymac.To było okropne, na szczęście nie dalam mu się w******* bo chyba bym miala wyrzuty do końca życia. Uwazajcie dziewczyny , przy mężczyźnie który cie kocha seksualność jest pod kontrola

Gość pseudo pseudonim
Czułości nie dają kobietom najsilniejszych orgazmów. Młoda powyżej, gdyby było inaczej niż piszę, znalazłabyś sobie kogoś z kim nie ma kłótni.

uogólniasz. Kobiety są za bardzo skomplikowane, by to to przełożyć na tak banalny wzór.

Gość gość
Co ty tam możesz wiedzieć, czułość daje najsilniejsze i najgłębsze orgazmu bo odczuwa się je całym ciałem.

Gość pseudo pseudonim
Wpis z 16:56 idealnie obrazuje o czym piszę. Taki typ mimo że jest nieprzyjemny, ma zdrowe geny. Seks z nim jest podniecający, ale w pewnym sensie nieprzyjemny. Niestety, ale masochizm jest obecny w życiu kobiet.

Najpierw doprowadźcie kobietę do orgazmu, a dopiero później dzielcie się refleksjami.

Gość pseudo pseudonim
Młoda gdyby był zawsze czuły to by ci się znudził, przykro mi. :) Kobiety nie pociąga stabilizacja.

Gość gość
W pewnym wieku juz agresja nie podnieca, po prostu wręcz obrzydza. Jak kobieta dojrzeje psychicznie to w życiu nie da się w******* takiemu który nie potrafi być czuły.

pojęcia o babach nie macie. Mylicie podstawy. Tym sposobem sukcesu nie będzie.

Gość gość
Agresja podnieca przez chwile, potem jest ogromna pustka i poczucie upokorzenia.

cała tajemnica: kobiety lubią mężczyzn (nie chłoptasiów) pewnych siebie (ale nie chamów) i silnych psychicznie (żeby się mogły rozklejać). A opis autora to opis prostaka. Na takiego lecą tylko prostaczki. Co kto lubi ;)

Gość gość
a co powiecie o postaci Johna z 9 1/2 tygodnia?

Gość gość
W chwili obecnej nic nie czuje juz do tego faceta chociaż dalej krąży jak sep kolo mnie. Po miesiącu juz mi całkiem przeszło i wiem ze to było tylko obrzydliwe pożądanie. Współczucie jego dziewczynie, a może niektóre lubią być gwałcone. Wystarczy przeczekać, prawdziwe uczucie nie opada tak szybko o ile w ogóle opada

Gość pseudo pseudonim
Nieprawda, tak jak mężczyźni do końca się podniecają młodymi kobietami, tak ciągnie kobiety w kierunku drani. :) A mimo poczucia upokorzenia, nienawiści do drania i tak go kochacie. :P

Gość pseudo pseudonim
Łagodzicie sprawę po kobiecemu, ale w rzeczywistości jest inaczej. Im większy cham i brutal tym bardziej podniecający.

Gość gość
To nie jest miłość tylko uzaleznienie od seksu i tylko to trzyma te biedne dziewczyny przy nich. Oni doskonale wiedza ze to je podnieca seksualnie, przemoc. Nienawidzą ich i jednocześnie pragną. To nie jest miłość.