Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_24

Jestem facetem i nie chce loda.

Polecane posty

Gość gość_24

Jezu, ludzie. A szczególnie kobiety. Czy wy serio nie rozumiecie, że czasami FACET NIE CHCE loda? Nie potrzebuje go? Loda owszem, może mi zrobić jakaś d****** Ale stała partnerka - nie. Miałem aktualnie 4 dziewczyny, z 3 spałem. 2 z nich chciały mi zrobić loda i nie rozumiały słowa NIE, nie rozumiały tego że ja nie chce bo potem nie mógłbym ich pocałować. Za bardzo je szanuje... ale one tego nie rozumiały i robiły mi potem "awanturę"... pytały czy jest coś nie tak... jezu, ludzie, ja na prawdę tego nie potrzebuje. Wolę sam stosunek, seks, niż to. Możecie mi wytłumaczyć po co one tak lgną do tego? Wszędzie widze tematy "ja nie chce robić loda a on mi każe" albo "ona nie chce mi zrobić loda". Na prawdę kobiety zdecydujcie się... :(

Gość gość
podwojna moralnosc,czyli loda to owszem,ale u dzi/wki?

Gość gość
ale poyeb i do tego hipokryta :o

Gość gość
Mówie że dzi/wka tak. ALe ja nie chodzę na dzi/wki, tylko mówie, że tylko taka by mogła. Sam jesteś hipokryta. Albo ktoś ma ból d**y, chociaż sam nie wiem o co. Pisze tylko to co myślę. 🖐️

Gość gość
Czyli partnerce pipki też nie poliżesz? :P

Gość gość
Mineta tak, jak chce to okej, nie - to nie. Szanuje jej fantazje seksualną i chcę żeby one szanowały moją.

Gość gość
lizanie ci'py to poniżenie dla mężczyzny, jeśli facet liże ci'pę, to poliże i coś innego

Gość Ciaaachaak
Dużo jest takich co loda nie zrobią :) więc wystarczy taką poszukać jak na razie masz pecha :D

Gość gość
Jezu ludzie ale wy macie ból d**y przez mój temat facet zawsze dojdzie a kobieta potrzebuje dodatkowej stymulacji i temu mineta nie jest dla nas poniżająca

Gość gość
Dla faceta ponizajaca dlczego?? :o

Gość Margareeetka25
Ile ludzi tyle opinii :) mój facet też loda nie chce a ja nie chce minety nas podnieca do innego to znaczy normalny seks i jesteśmy zadowoleni:)

Gość gość
^ W sumie i tu też jest dobre pytanie, bo dziwce raz pozwoliłem, wiecie, tak z ciekawości i nie sprawiło mi to większej przyjemności No to ja nie wiem ja po prostu tego nie chce.

Gość gość
no loda niech robi dzi/wka,ale ty porzadny jestes,nie ma co:O

Gość gość
gosc źle mnie zrozumiałaś, ja nie uważam że te które to robią są d********** nie są jeśli robiąto facetowi którego kochają itp... chodzi mi o to że ja tego nie chcę... ^up no właśnie, nie można nikogo do niczego zmuszać. Ooo albo anal - obrzydza mnie totalnie...

Gość gość
plytki i ograniczony jestes

Gość gość
czemu tu się dziwić, wszystkie kobiety to dzi'wki

Gość gość
teraz jest era lizania odbytow a ty sie loda brzydzisz

Gość gość
0/10

Gość gość
no oni tylko po bożemu buhahahahahahaha co za nuda

Gość gość
No, proszę, to są jeszcze tacy faceci??? Przydałby mi się, bo ja też nie lubię.

Gość gość
Płytki i ograniczony? Śmieszni jesteście. Skoro wam się tak nudzi w życiu codziennym, nie macie pasji nic tylko roochać byście sie chcieli, nie macie żadnych wartości ... ja mam i żyje po swojemu, a nie że wy piszecie "po bożemu". Może nam to pasuje, może nawet to "po bożemu" (to, że seksu oralnego i analnego nie lubie to od razu po bożemu...) jest fajne i ekscytujące. Płytcy jesteście wy, bo myslicie, że wsadzając penisa do gardła zatrzymacie przy sobie faceta, albo roochając w dupsko zatrzymacie dziewczyne... 🖐️

Gość gość
kurde jak żyć w związku gdzie seks wygląda tak połozy się na niej ruszy 10 razy i spać ja pierdziele nie dalabym rady

Gość gość
Ewenement. Przywracasz mi nadzieję.. ;)

Gość gość
Tak są tacy faceci i uwierz mi jest ich sporo, niektórzy tacy jak ja inni tacy że to jest dla nich obojętne. :)

Gość gość
Hm, ostatnio odnoszę wrażenie, że to jazda obowiązkowa w związku.

Gość gość
^ gosc 10 razy i koniec... eh wy serio płytcy jesteście :) pisałem wyraźnie nie lubie seksu oralnego i analnego. I nigdzie nie pisałem że 10 ruchów i koniec :) najpierw zawsze doprowadzam partnerkę do orgazmu, robię co ona tylko chce (tylko nie lód i nie anal bo tego już nie chcę) bo ją stawiam na 1 miejscu. Dopiero potem ja kończę :) potem nie zasypiam jak zapewne wasi faceci, przytulam ją i mówie że ją bardzo kocham bo ją kocham. I żeby nie było uwielbiam seks, ale nie uważam to za coś niezbędnego i najważniejszego :D