Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość05

On chce wrocic.. a ja...?

Polecane posty

Gość gość05

Jestem w wewnetrznej rozsypce i sama nie sadzilam, ze sie zaczne kiedys udzielac na tym forum.. Wczoraj minely 4lata od kiedy sie znamy. Pierwsze dwa lata opieraly sie na flirtach a ostatnie dwa lata na zwiazku. Bywalo roznie miedzy nami, kilka razy sie rozstalismy a bylo w tym wszystkim jego jak i mojej winy. Dwa tygodnie temu sie poszarpalismy a ja zerwalam z nim kontakt po tym jak powiedzial pare slow za duzo po alkoholu. Nie powiem, zrazilam sie wtedy bardzo do niego. Mieszkamy od siebie 200km a w dodatku on pracuje w Sindbadzie i podrozuje zawodowo, ja zreszta tez jestem nieco w rozjazdach. Jego problem jest moim zdaniem taki, ze pije gdy miedzy nami jest zle i tak tez bylo dwa tygodniu po czym powiedzial rzeczy, ktorych by po alko nie powiedzial. Zaczal tez pisac do swoich kolezanek i im sie zalic na mnie jaka to nie jestem zla. Oczywiscie siegnal po rozum i od tego czasu staje na glowie by mnie odzyskac a ja? Wypalilam sie w pewnym sensie ale powiedzialam mu, ze porozmawiamy gdy zapisze sie na terapie leczenia uzaleznien alkoholowych. Odpowiedzial, ze zrobi wszystko dla mnie, przedstawil mi nawet gdzie pojdzie, podal numer telefonu bym to nawet sprawdzila.. przyjezdza do mnie chociaz na chwile te 200km bo ma kolejny kurs.. dzisiaj wyjechal, poniewaz ma kurs.. wraca w czwartek i bedzie wtedy u mnie.. ja mu nie wybije przyjazduz glowy wiem, ze i tak bedzie.. stara sie i ok.50razy dziennie powtarza, ze kocha..z lzami w oczach blaga o wybaczenie a ja nie wiem czy potrafie wrocic, czy jest jeszcze uczucie? Nie szukam porad.. moze ktos byl w podobnej sytuacji..i jak ona sie skonczyla..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować