Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2014 Witam. Czy ktoś może mi podac kilka cennych rad jak zapomnieć o kobiecie którą kochałem i kocham nadal ? Od ponad 5 lat marnuje sobie strasznie życie pije okropnie dużo, palę papierosy a nigdy wcześniej ani nie piłem ani nie paliłem ;/ Mam straszne problemy psychiczne, popadam w depresję;/ Problem polega na tym, że to ja wszystko sam zniszczyłem, zacząłem się z nią kłócić, wyzywałem ja strasznie i od tamtej pory tylko się kłóciliśmy. Dziś wiem, że nie ma żadnych szans abym z nią chociaż porozmawiał, mimo że minęło już kilka lat ale ona w ogóle nie chce ze mną rozmawiac, ma chłopaka, wyjechała do innego miasta i po prostu wiem że już nic z tego nie będzie i chce o niej zapomnieć ale nie potrafię;/ Po prostu wobec mnie była zawsze w porządku i miałem z nią bardzo dobre relacje i się w niej zakochałem;/ nie byliśmy nigdy razem ze sobą, zachowałem się wtedy idiotycznie ponieważ juz z góry załozyłem że nie będzie chciała ze mną być ;/ W jaki sposób o niej zapomnieć? Bo już naprawdę nie mam sił jak o niej zapomnieć. Jest naprawdę śliczna i bardzo miła była wobec mnie a ja wszystko zniszczyłem, chciałem naprawić ale nie dało się i później dalej ją wyzywałem jak sie napiłem ;/ Jesli ktoś ma jakieś cenne rady jak o niej zapomniec to prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach