Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zapomnieć o kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy ktoś może mi podac kilka cennych rad jak zapomnieć o kobiecie którą kochałem i kocham nadal ? Od ponad 5 lat marnuje sobie strasznie życie pije okropnie dużo, palę papierosy a nigdy wcześniej ani nie piłem ani nie paliłem ;/ Mam straszne problemy psychiczne, popadam w depresję;/ Problem polega na tym, że to ja wszystko sam zniszczyłem, zacząłem się z nią kłócić, wyzywałem ja strasznie i od tamtej pory tylko się kłóciliśmy. Dziś wiem, że nie ma żadnych szans abym z nią chociaż porozmawiał, mimo że minęło już kilka lat ale ona w ogóle nie chce ze mną rozmawiac, ma chłopaka, wyjechała do innego miasta i po prostu wiem że już nic z tego nie będzie i chce o niej zapomnieć ale nie potrafię;/ Po prostu wobec mnie była zawsze w porządku i miałem z nią bardzo dobre relacje i się w niej zakochałem;/ nie byliśmy nigdy razem ze sobą, zachowałem się wtedy idiotycznie ponieważ juz z góry załozyłem że nie będzie chciała ze mną być ;/ W jaki sposób o niej zapomnieć? Bo już naprawdę nie mam sił jak o niej zapomnieć. Jest naprawdę śliczna i bardzo miła była wobec mnie a ja wszystko zniszczyłem, chciałem naprawić ale nie dało się i później dalej ją wyzywałem jak sie napiłem ;/ Jesli ktoś ma jakieś cenne rady jak o niej zapomniec to prosze o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować