Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Powiedzmy jesteście brzydcy robicie sobie operacje i nagle jesteście ładni co

Polecane posty

Gość gość
idziemy za prostytutki

Gość gość
myslisz,że nagle zaczęliby mnie traktować lepiej? halo żyjemy w Polsce. Pierwsze co by było wśród tych, którzy mnie skadś znają to byłoby "Patrz zrobiła sobie nos,cycki,tyłek,brzuch a kiedyś była taki pasztetem mówie Ci"

Gość gość
Po zrobieniu operacji nic nie zmienia się,problem postrzegania własnego"ja"tkwi w głowie.W głowie"brzydkiej"osoby.

Gość gość
Kompleksy powodowane czymś,co można uznawać za atut.

Gość gość
ludzie sa zawistni kiedys bylam jak mysz koscielna i tu nie chodzi o urode wszystkiego sie balam unikalam ludzi wszyscy sie nabijali z tego , teraz zabralam sie w garsc jezdze za granice do pracy sama co kiedys balam sie wejsc do tramwaju przejechac 1 przystanek i co ? ludzie mówia ? ooo patrz ta jezdzi zagranice , jaka pani , jaka dama , dala by cos kasy , myślał by kto , taka lękliwa i tak se rade daje .... ludzie są p***********.

Gość gość
A ja miałam taka koleżankę: niska kluska, nie widać gdzie się zaczyna i kończy podbródek-profil nie wyjściowy, włosy 3 na krzyż i wiecznie tłuste. Ale była pewna siebie i często mówiła o sobie jak o piękności, chwaliła się powodzeniem wśród płci przeciwnej. Była wygadana, otwarta, przebojowa. Myślicie że ktoś dyskutował o jej urodzie? Czasami słyszało się że wyładniała że fajny ma teraz styl ale nigdy że jest pasztetem! -A wierzcie mi jest! Jednak żeby tak pomyśleć trzeba przestać się z nią spotykać, gadać i bawić! Bo obcując z nią na co dzień nie sposób! Rozumiecie teraz?

;),dobra muza nie jest zła:).

e ja tam zawsze całe noce nie śpię - przypuszczalnie dziś pójdę spać tak o 11:00 a wstanę o 19:00 Ja też teraz słuchałem muzyki :)