Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1złoty

naciągaczka

Polecane posty

Witam ! Znalazłem się na tym forum ponieważ zostałem naciągnięty przez kobietę której chciałem pomóc. Ów pani zaproponowała mi współprace z avonem w formie konsultantki. Nasz współpraca polegała na tym że ja zamawiam kosmetyki a ona je sprzedaje, dzieląc zyski Niestety faktury tych zamówień były na mnie a owa pani po dłuższej współpracy zemną znikła zostawiając mnie z kilkoma fakturami do zapłacenia. Proszę o poradę w jaki sposób mogę odzyskać swoje pieniądze ? Czy jest to możliwe? Co najlepiej z tym zrobić ponieważ nie składałem sprawy na policję ale mam zamiar. Co powinienem wiedzieć?

Gość gość
wspolczuje ale Cie krowisko zalatwilo

Gość gość
powiedz czlowieku jak mozna byc tak naiwnym/?????????????? czys ty sie wczoraj urodził? kilka niezplconych faktur - w sumie niezbyt wysoka cena za doswiadczenie na lata. wyciagnij wnioski i badz ostrozny. nie daj sie ludziom robic w bambusa i pamietaj. UMIESZ LICZYC? TO ZAWSZE LICZ TYLKO NA SIEBIE.

Tak masz rację to niezbyt wysoka cena za bagaż doświadczeń ale zamierzam tej mojej eks też taki bagaż zapewnić..POMOŻECIE? Mi usadzić tę kobietę tam gdzie jej miejsce?