Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, uważajcie na dietetyczki...

Polecane posty

Gość gość

Mam Hashimoto. Jakiś czas temu poszłam do dietetyczki. Ułożyła dietę, dała troche rad. Wiadomo jak to wygląda. Nic nie chudłam, a nawet tyłam. Jakiś czas potem niezobowiązująco odezwałam się do trenerki fitness, która wg mnie naprawdę fajnie wyglądała (mniejsza gdzie i jak). Wysłałam jej dietę dietetyczki i ona się za głowę złapała. Powiedziała, że wyrzuciłam kasę w błoto. Ta mi rozpisała program diety, ćwiczeń i dopiero teraz mam efektyk które przeszły moje oczekiwania, że nie wspomnę o zmianie mojej psychiki. Także zanim się zdecydujecie uważajcie i jeśli macie opcję iddźcie do trenerów, a nie do dietetyczek, bo naprawdę możecie się naciąć i stracić pieniądze. To że ktoś ma dyplom nie oznacza, że się do tego nadaje, a może zniszczyć w was resztki nadziei.

Gość gość
Wiesz co to oznacza? Że ta dietetyczka waliła każdemu taką samą rozpiskę. A tak się nie robi, bo ty masz tarczycę i twoja dieta powinna wyglądać inaczej niż człowieka zdrowego.

Gość gość
NO SOORY ALE jak idziesz do dietetyczki po kursie a nie po skończeniu akademii medycznej to... 🖐️

Gość gość
Chodzi się do takich jakie ma się opcje w okolicach. A dwa jeśli się jest laikiem to skąd można pewne rzeczy wiedzieć. Weźcie pod uwagę ile jest nieświadomych dziewczyn, które wyrzuciły kasę w błoto i straciły jakiekolwiek nadzieje że schudną.

Gość gość
Ona mogła mieć jak najbardziej studia, ale jak się nie chce, albo nie umie czytać wyników badań, to potem tak to wygląda, jak wygląda.