Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mulanana

Krew po stosunku

Polecane posty

Gość mulanana

Mam problem i strasznie się tym denerwuję, mam nadzieję, że pomożecie. Otóż ostatnio (3 dni temu) miałam swój pierwszy raz. Od tamtego czasu widzę na bieliźnie krwawe plamki. Nie jest tego dużo. To tak jakby brudny śluz, zabarwiony. Bardzo mnie to martwi, bo nie wiem czy to dlatego, że to był pierwszy raz, czy może coś innego. Dodam, że wtedy dopiero co skończył mi się okres. Nie wydaje mi się, że to krew z okresu, bo zawsze jak mi się kończył, to nie występowały takie plamienia. Naczytałam się w internecie o jakiś chorobach typu nadżerka, polipy itd. i trochę się boję, chociaż nie powinno to występować, bo jestem jeszcze nawet młoda. Ktoś coś wie na ten temat? Co to może być? Ktoś tak miał też?

Gość gość
nadżerkę mogą miec nawet cnotliwe kobiety takze brykaj do lekarza

Gość mulanana
Nie chcę na razie iść do lekarza, bo może to faktycznie tylko jakieś uszkodzenie mechaniczne, ale oczywiście pójdę jeśli nie przejdzie. Mimo to ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

Gość gość
Nasi#dówka w naparze z kory debu ( ok 3 zl w aptece) przez 3 dni. To moze byc uszkodzenie mechaniczne, kora debu obkurcza blony śluzowe

Gość mulanana
Jak się to robi? W sensie jakie proporcje. I ile trzeba nad tym siedzieć?

Gość gość
Może to być pozostałość po okresie w macicy.A musisz uważać by partner dobrze mył członaka i nie doszło do zakażeń.Dobrze jest przejś na leczenie ziołami bo lekarze lekami często szkodzą i kończą usówaniem macicy i jajników!!!!

Gość gość
potocznie przez lewatywę rozumie się pomaganie jelitu grubemu na wydalenie kału dzięki wprowadzeniu do odbytnicy płynu typu np. kawa, czysta woda etc. Nie mniej może też być lewarywa/irygacja pochwy płynem leczniczym. O taki leczniczy płyn do irygacji pochwy poproś w aptece. Doskonałym płynem może być wywar z rumianku, działa antyzapalnie i gojąco.

Gość mulanana
Na szczęście już nic nie ma :) Dzięki bardzo wszystkim za odpowiedzi :) Mimo to, że problem zniknął powinnam coś z tym zrobić czy nie? Jakieś ziółka czy coś?