Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiczek30

4CALL Bielsko Biała

Polecane posty

Hej, czy ktoś pracuje w Bielsku Białej w 4CALL ? Zostałam zaproszona na rozmowę w tym tygodniu i chciałabym dowiedzieć się coś o tej firmie. Jakie zarobki, atmosfera, na czym ta praca polega. Aplikowałam na stanowisko: Pracownik Biurowy ds. Telefonicznej Obsługi Klienta. Najbardziej interesują mnie zarobki początkujących i ogólne opinie. Proszę o wypowiadanie się osób, które mają o tym pojęcie, najlepiej które tam pracują.

Gość gość
zwykle call center gdzie wpierdalasz ludziom uslugi ktorych nie chca, norma jest ze ktos sie wkurwia bo ine ma najmniejszej ochoty z toba rozmawiac (razcej nie dziwne). zarobki? chyba zartujesz, najgorsza praca to najgorsza placa... 1100?

Chciałabym też się dowiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, jakie pytania itp. I jeśli się dostaje te prace, to trzeba zacząć od razu?

Gość gość
Następna ,przyszła dopozawracaczka co będzie mi dzwoniła jak najęta...Tylko spróbuj !!!

Gość gość
to moze zapytaj rekrutera? do smieciowej pracy pewnie nie ma wielu chetnych wiec watpie zeby fochy stawial... tak serio to nie lepiej sie zajac czyms za co placa pieniadze? w mc donaldzie dostaniesz prawie 2x wiecej kasy... moze sobie zrob jakis kurs albo szkolenie i idz do normalnej (potrzebnej komus w spoleczenstwie) pracy? ja bym moralnie nie wyrobil ze pracuje dla jakiegos korpo ktore szkodzi ludziom - wydzwania bez sensu i wciska jakies gowno niektorzystne

Gość gość
też jestem zainteresowana tym tematem. Pracuje ktos? Jakie zarobki?

Gość komberan
Nie znam firmy, ale z tego co wiem, to pracy na telefonie jest bardzo dużo. Zresztą... sytuacja się totalnie zmieniła. Jeśli popatrzycie na oferty pracy choćby w http://www.gowork.pl/praca/bielsko-biala;l i na poziom bezrobocia, to chyba od razu jasne, że to pracownicy mający doświadczenie, mają teraz możliwość wybierania miejsca pracy. Mylę się?