Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjan

Agregat malarski

Polecane posty

Gość Alicjan

Witam, jestem wlascicielka stosunkowo malej firmy malarskiej – zajmujemy się glownie malowaniem domkow jednorodzinnych. Mysle już od dłuższego czasu nad zakupem agregatu malarskiego. Sprawdzalam oferty kilku firm z tej branzy, ale przed zakupem chciałabym zapytać o wasze opinie i wrazenia z używania tego sprzętu. Może jakies konkretne sugestie co do firm czy modeli? Dzieki za odpowiedz, pozdrawiam

Gość PawelJ
Witam Pracuje w branzy malarskiej od 7 lat. Mialem okazje korzystac, ze sprzętu marki Komatz – najpierw jako podwykonawca, a teraz juz na wlasną reke. Jesli idzie o malowanie czegoś wiecej niz pokoj w domu to proponowałbym model GTech 3500 – sam takiego uzywam. Jego zalety to bardzo cicha praca i bardzo duza wydajnosc. Mozna malowac roznymi rodzajami farb. Z tego co pamietam producent daje 3letnia gwarancje na urządzenie, do sprawdzania parametrow masz bardzo prosty w obsludze komputer. Bedziesz mogł malowac tym urzadzeniem duze powierzchnie przy uzyciu gestych farb z dyszą do 0,023”. Polecam to urządzenie – jest lekkie, ciche i nieawaryjne. Cena w stosunku do innych markowych, nie chińskich tez jest przystepna. To nie jest jakas tam chinszczyzna czy Tajwan, tabliczka znamionowa głosi made In australia, a co do serwisowania 1 dzień trwała wymiana uszczelek, i bez obsuwy z terminami na budowie. Mam nadzieje, ze pomogłem.

Gość waldekgrylo
Ja kupiłem agregat do malowania komatz 2000 i bardzo się cieszę bo choć niedługo to sprawdza się. zdecydowałem się na ten głównie dlatego bo szukalem jakiegos bez komputera i to jest dla mnie głównym plusem tego sprzętu a dodatkowo to można malowac nim różnymi farbami a to bardzo ważne bo ten agregat malarski mnie nie ogranicza

Gość gość
podbijam

Gość gość
Te moim zdaniem są naprawdę godne polecenia http://www.pagat.com.pl/wypozyczalnia-agregatow-szczecin/ zarówno pod względem jakości jak i cen. Jest spory wybór i myślę, ze wybierzesz jakiś dla siebie. Nam na szczęście doradzono, dostosowany do stopnia malowania jak i naszych umiejętności. Myślę, że powinnaś być zadowolona z efektów

Gość gość
Zobacz sobie jeszcze w tej firmie, świetne warunki wynajmu i super jakościowo sprzęt, jak dla mnie naprawdę warto w niego zainwestować http://www.pagat.com.pl/ polecamtakże naprawy y nich wszystko okej, szybko się uwijają

Gość wojtek

pytac u małka, mają duży wybór agregatów