Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to wstyd jezdzic takim samochodem

Polecane posty

Gość gość

Mowa o Dacia sandero 2013 , ja uwazam, że nie ale moja kolezanka wciąż gada ,że lepiej mam sobie kupić coś bardziej wystrzałowego... tutaj link jakby ktoś nie wiedział jak wygląda https://www.google.pl/search?q=dacia+sandero+ii&rlz=1C1GGGE_plPL580PL581&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1bmyU9mIL63N4QSGzYGQBA&ved=0CCkQsAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=MSbC0r0CTM0DOM%253A%3BjOdo2vSXM8QibM%3Bhttp%253A%252F%252Fm1.autonews.fr%252Fwp-content%252Fgallery%252Fcache%252F669_crop_767x421_dacia-sandero-2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fquoteko.com%252Fsandero-stepway-archives-autonews.html%3B767%3B421

Gość gość
wiem, denerwuje mnie strasznie ale tak mi ciągle o tym gada ,że juz sama nie wiem...

Gość gość
wstyd to kraść, wiesz? Ja bardzo dlugo jeździłam starym polo- uwielbialam ten samochod.

Gość gość
a czym ona jezdzi ,że taka znawczyni ?

Gość gość
jej chodzi pewnie oto że dacia to rumuński samochod - dosłownie firma rumuńska - ale za to tania :)

Gość gość
Chlopie ja jezdze Oplem Astra rocznik 1994 i sie nie wstydze

Gość gość
Racja, o tym że rumuński też wspomina ale co z tego? jest ładny, kosztuje ponad 40 tyś więc chyba ktoś kto ma trochę oleju w głowie nie powinnien się smiac....

>>>jej chodzi pewnie oto że dacia to rumuński samochod <<< Eeee tam rumuński. Dacia to starsze, sprawdzone podzespoły Renault, upakowane pod nowszym nadwoziem. Dużo lepsze od chińczyka, czy jednorazowego koreańczyka :( . Tania obsługa i drobiazgi może Ci naprawić każdy majsterkujący kolega :D .

Gość gość
ona bmw

Gość gość
misio1 - i właśnie głównie to przemawia dla mnie na korzyść tego samochodu, wole kupić nowy , a nie stary i wkladac w niego kase ciągle, a jak dacii coś padnie to przynajmniej nie będe miala zebów w scianie...

Gość gość
no 40 tyś za nowe auto to tanicha :D ale ja nikogo nie potępiam za dacie jak dobrze sie czujesz to dlaczego masz przepłacać? Może i sobie żukiem śmigać jak kto lubi ja mam bravę z 2000 roku i się wstydzę bo mam katalizator do wymiany i brzęczy niemiłosiernie przy około 1300-1500 obrotów. heheheh ale zrobie to w nastepnym tygodniu :D i koła na letnie wymienię też bo z zimówek mi kołpaki wypadły wszystkie a letnie mam na alusach heheheheeh xD od opla xD ale są :D

Gość gość
Kup sobie auto jakie tobie sie podoba ,ty nim będziesz jeździć a koleżanka niech sobie sprawi takie jakie ona bedzie chciała.To paskudne mowić tak do kogoś innego a szczególnie jesli sie jest koleżanką...

Gość gość
Dzięki za wypowiedzi, napisałam tu bo już zaczynałam myśleć ,że wszyscy myślą tak jak ona :)

Gość gość
Lepiej mieć dacie z 2014 niż tak ja ja bravę z 2000 - kupuj dacie i się nie przejmuj! Tylko poczytaj o awaryjności najpierw tego modeli co to tam nie domaga jaki sinik lepszy i mniej wadliwy itp.

Gość gość
Niektórzy ludzie są bardzo bezczelni tak własnie jak twoja koleżanka szkoda, że jeszcze Ci nie wybiera koloru gaci. Nie warto się wdawać z takimi w dyskusje, bo takie osoby czują wtedy wyższość i karmią swoje niskie ego.

>>>ona bmw<<< W Polsce skrót bmw tłumaczony jest jako: x Będziesz Mieć Wypadek :D :D :D x Będziesz Mieć Wydatki :D :D :D x W naszych realiach jest to auto dla szpanerów, pozbawionych wyobraźni. Doceniam warunki trakcyjne BMW, ale w Polsce, są one zupełnie niewykorzystywalne :( . X Za połowę ceny BMW można kupić porównywalne auto innego producenta.

Gość gość
Przestań, co się będziesz przejmowała jakąś tępą koleżanką. Dla kogoś, dla kogo samochód ma być tylko środkiem transportu nie ma różnicy jakiej jest on marki. A przede wszystkim - auto się kupuje DLA SIEBIE i żeby spełniało TWOJE oczekiwania i TOBIE się podobało a nie było wystrzałowe dla koleżanki :D BMW to dla mnie najlepsza marka, szkoda, że w Polsce prawie sami kretyni nimi jeżdżą i psują wizerunek. Teraz tak samo przez takich idiotów miałabym zrezygnować z najlepszego auta, bo ludzie pomyślą, że jestem pozerem/lanserem/dresem/utrzymanką? Musiałabym mieć coś z garnkiem krzywo :D