Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alccciiiaaa1991

Brak powodzenia u chłopaków 23 latka prosi o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Dodatkowo same kusicie facetow cialem a pozniej macie pretensje jak popatrzy na inna.

Gość gość
hej Alccciiiaaa1991 ja chętnie Cie poznam Grzegorz z Łodzi elgrego@interia.eu

Gość gość
ja mam 187 cm i jestem dość ładna. Pracowałam nawet przez jako modelka i sie z tego sama utrzymywałam przez okres studiów. Amatorów tak wysokich dziewczyn nie ma. Chyba że stare dziatki (40+) co chcą poruchać. Takich spotykałam wielu. Też mam 23 lata. Nie miałam nigdy chłopaka.

Gość Maec
Zapewnie ciężko by ci było panno z 187 centymetrów znaleźć kogoś, owszem, bo tak wysocy są tylko koszykarze a i trzeba mieć specyficzny gust żeby chcieć kobietę tak wysoką/wyższą niż się jest, ale nie zagrzebywałbym nadziei. Jedna z najładniejszych IMO dziewcząt jakie widziałem była w zasadzie płaską deską ze 181 centymetrów wzrostu. Ja mam 175, a mimo to podobała mi się niebotycznie.

Gość Alccciiaa1991
"faceci którzy nie lubią puszystych kobiet to chamy i zera " i innych dziwnych niezbyt inteligentnych komentarzy na temat puszystości sexu itp nie napisałam ja - osoba która założyła temat.. nie wiem dlaczego ktoś sie podszywa i sprowadza mój wątek zupełnie innym kierunku niż bym chciała... niektórym mama powinna zabronić dostepu do komputera.. dziękuje innym za wszystkie odpowiedzi które na pewno przeanalizuję pozdrawiam..

Gość gość
Laska uwaza sie za piekna i nikt jej nie chce a pozniej nagania na facetow ze patrza tylko na wyglad :p rozzwiazanie zagadki jestes brzydka tylko rodzice za duzo cie pocieszali i stad twoje myslenie o sobie. Prawdopodobnie dodatkowo masz zryty charakter. Lepiej przyjmij to do wiadomosci i popracuj nad soba.

Gość Alcciiaa1991
"Laska uwaza sie za piekna i nikt jej nie chce a pozniej nagania na facetow ze patrza tylko na wyglad rozzwiazanie zagadki jestes brzydka tylko rodzice za duzo cie pocieszali i stad twoje myslenie o sobie. Prawdopodobnie dodatkowo masz zryty charakter. Lepiej przyjmij to do wiadomosci i popracuj nad soba. " A gdzie napisałam że jestem piękna?? dobrze znam swoje wady i mankamenty wygladu i nie mam pretensji do facetów że patrzą a wygląd.. taka natura ludzka pomysl zacznij zaczniesz rozwiązywać te swoje zagadki i wypisywać głupoty

Gość gość
nie wiem dlaczego ktoś sie podszywa i sprowadza mój wątek zupełnie innym kierunku niż bym chciała... > Pewnie po to żeby po tobie jechali, te komentarze dosyć prowokujące były i w roszczeniowym tonie

Gość tez kobieta122
Ze niby autorka jest gruba????????? 174 i 70 kg to prawidłowa waga !!! zresztą sprawdzcie sobie http://www.zdrowydzien.info/index-kalkulator.html autorko jeżeli chcesz to ja obiektywnie ocenie cie jak mi wyślesz swoje zdjęcie.

Gość gość
Gdyby byla ladna podrywali by ja gdyby miala vharakter ok to nie byla by wolna.

Gość gość
w sumie racja... ja mam charakter nie ok i jestem wolna :D

Gość gość
"Gdyby byla ladna podrywali by ja gdyby miala vharakter ok to nie byla by wolna. " PUSTE stereotypowe myślenie, znam masę wolnych a ładnych i wartościowych osób i dziewczyny i chłopaków, które sa np. nieśmiałe, nawet jak jakieś ciacho je podrywa, ludzie są sami z różnych przyczyn, znam mega przystojnego chłopaka który po prostu nie ma dziewczyny bo spłaca kredyt i głupio mu że nie ma pieniędzy.. a to nie dość że super przystojny chłopak na którego większośći z was kobiety ciekła by ślinka to jescze jest bardzo fajny i wartościwy. Niektórzy nawet ładni ludzie sa po prostu nieśmiali, nie umieją wykorzystać w życiu swoich zalet Nie można pisać głupot że jak ktoś jest sam to znaczy że ma do niczego charakter i jest brzydki. żałosne myślenie

Gość gość
Nie porownuj wolnego faceta do wolnej kobiety bo to facet robi pierwszy krok a kobieta czeka na faceta.

Gość gość
Facet moze byc ciachem i byc sam bo jest niesmialy kobieta jak jest chociaz przecietna to podrywaja ja chociazby *****cze by zaliczyc.

Gość Yoongie
Witaj, a może brakuje Ci, żeby ktoś powiedział "Nie rzucaj się na byle co, poczekaj na kogoś wartego Ciebie"? I czy Twoja potrzeba bycia z kimś jest aż tak bardzo intensywna i koniecznie musisz ją zaspokoić?? Nie czuj presji ze strony zaręczonych koleżanek. Kto wie ile z tych małżeństw przetrwa za kilka lat. 23 lata to niewystarczający wiek, by mądrze podjąć decyzję spędzenia z kimś reszty życia. A jak już budować dom to porządnie, trwale, z mocnymi fundamentami, taka jest moja opinia. Ja mam 23 lata, dobry i prawy charakter, z wyglądu fajnie i ładnie ;) i sprawy związków etc. trzymam z dala ode mnie. Niejeden by pomyślał "marnuje się, dziewczyna", ale moje serce boi się. Pozdrawiam

Gość Alccciiiaaa1991
heh powiem szczerze że czuję trochę presję.. brakuje mi poprzytulac się wieczorem do faceta, wygadać się.. mam kumpelki ale to nie to samo.. poza tym koleżanki planujące śluby są zajęte swoimi facetami i nie chodzimy już na żadne imprezki i prawie nikogo nowego nie poznaję.. koleżankom to nie jest potrzebne bo już mają swoje drugie połowy... poza tym niestetety jestem osoba która nie ma jakiejś super gadki, nie umiem ściemniać zaprezentować się lepiej niż w rzeczywistości jestem, tylko jestem osobą szczerą której od początku widać wszystki wady i zalety pozdrawiam!

Gość Yoongie
Pomyśl, że jest ktoś na świecie, komu zależy na znalezieniu mądrej, skromnej i szczerej żony - więc nie przejmuj się tym ściemnianiem. Osobiście nie lubię ludzi, którzy robią takie zagrywki by się komuś przybodobać, zabajerować czy oczarować. BBrrrrrr!!!!! Rozważ trzy opcje: 1) jeśli zależy Ci żeby z kimś od razu randkować - są serwisy społecznościowe do szukania drugiej połówki :P ja się nie rozeznaję w temacie, no ale: zawsze to jakieś wyjście. 2) Odnów relacje z koleżankami/ zapoznaj nowe, które też nie mają faceta. Razem raźniej :) 3) Zakumpluj się z jakąś paczką. Może się zaprzyjaźnij z jakimś kolegą, wszakże od przyjaźni do miłości jeden krok! Taki mężczyzna to przyjaciel, kochanek i wierny towarzysz, któremu moożna zaufać. Nie ma to jak dobrze znać charakter mężczyzny! A właśnie, napisałaś w temacie, że nie masz powodzenia u chłopaków. Chłopak a mężczyzna to dwa inne stany umysłu. Przeanalizuj sobie kogo i gdzie poznałaś i jak to się różniło od Twoich oczekiwań.