Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci po 40stce są zazwyczaj tacy tępi, głupi jakby byli jebnięci ?

Polecane posty

Gość gość

Czasami piszą do mnie tacy na czacie czy jakims portalu, rozmowa jak z chorym psychicznie, obrażają się o byle co, pozują na facetów z ''klasą'', a są zwykłymi zboczonymi świniami tylko się koloryzują, zenada po prostu. Moze to tzw konflikt pokoleń ? Ja lubie miec kawe na ławie, prosto z mosto bez zbednego pier%!@#@nia :D a ci starsi są strasznie zakłamani, obługa i hipokryzja az po nich cieknie, wsrod mlodych tego nie ma a jesli jest to od razu da sie wyczuc. Czy po 40-50 ludzie idiocieją ?

Gość gość
Powiedz normalnie odmowil ci i tyle.:-)

>>>Czy po 40-50 ludzie idiocieją ?<<< Nie. Tylko czterdziestoletni mężczyzna posiada czasami nabytą kulturę osobistą, która dla dzisiejszej młodzieży, jest często czymś zupełnie zbędnym :( . Dlatego trudno się zrozumieć. Nie każdemu 40-stolatkowi zależy na pójściu do łóżka z małolatą. Dla niektórych małolat, jest to zupełnie niezrozumiałe i oburzające :D :D :D .

Gość gość
no fakt nie tylko tacy ale ,glownie tacy panowie probuja wyrwac laske na bzykanie wiec mysla ze nalezy smarowac komplementy do tego robic z siebie cholera wie kogo :D

Ja bym wolał wyrwać zdrową laskę na sprzątanie :D :D :D . Więc każdy ma jakiś cel :) .

Gość gość
lubie 30