Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Anka_F1

Budowa domu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Spor膮 cz臋艣膰 bud偶etu poch艂aniaj膮 materia艂y budowlane, dlatego jak ju偶 kupowa膰 to porz膮dne produkty, zerknij na arsen24.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Do budowy domu i wyko艅czenia polecam produkty ze sprawdzonego sklepu arsen24.pl zamawiam od nich i zawsze wszystko dostarczaj膮 na czas, bezproblemowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z pewno艣ci膮 przydadz膮 Ci si臋 艣ruby i nakr臋tki. R贸wnie偶 i tutaj warto postawi膰 na jako艣膰, kt贸ra oka偶e si臋 sprawdzona i godna zaufania. Ja na przyk艂ad kupowa艂em je prosto od Seclock https://seclock.eu/ , ich jako艣膰 zrobi艂a na mnie ogromne wra偶enie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie dom wybudowa艂a firma Gamebodm wybra艂em projekt Gamebo 101 wi臋c o nic nie musia艂em si臋 martwi膰 polecam t膮 firm臋 zw艂aszcza 偶e maja wiele ciekawych projekt贸w http://gamebodom.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nasz dom budowa艂a firma http://www.espiroproperty.pl/, mog臋 szczerze poleci膰, prawdziwi profesjonali艣ci :) Znaj膮 si臋 na swojej pracy jak ma艂o kto, s膮 rzetelni i terminowi. Wsp贸艂prac臋 wspominamy super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli zastanawiasz si臋 nad budow膮 domu warto zobaczy膰 ofert臋 http://gamebodom.pl zw艂aszcza projekt Gamebo 101 jest 艣wietny dla rodziny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona

Super opcj膮 jest teraz korzysta膰 z oprogramowa艅 do tworzenia wizualizacji projektowych jak na przyk艂ad Prescient. My korzystali艣my i nadal u偶ywamy聽

https://www.prescientco.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tola

Ja budowa艂am dom modu艂owy, wyszed艂 mnie taniej a jest bardzo solidny i 艣wietnie si臋 prezentuje, korzysta艂am z us艂ug firmy Hepamos, zdecydowanie polecam ka偶demu kto si臋 zastanawia nad budow膮 domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frank

polec臋 wam przy okazji specjalist贸w od dach贸w, je艣li szukacie fachowc贸w z okolic szczecina to http://www.dekarze-szczecin.pl/ najlepsi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Buduj膮c dom przede wszystkim trzeba znale藕膰 sprawdzon膮 firm臋, kt贸ra b臋dzie si臋 tym zajmowa艂a. Ja znalaz艂em tak膮 firm臋. Je偶eli planujecie budowa膰 si臋 w okolicach Szczecina to zg艂o艣cie si臋 do www.skybud.eu Pracuj膮 tam 艣wietni fachowcy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasjo

Ja kupi艂em materia艂y budowlane do remontu akurat na www.arsen24.pl jak dla mnie naprawd臋 艣wietny sklep z duuu偶膮 ilo艣ci膮 produkt贸w, mo偶na znale藕膰 wszystko czego potrzeba, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MagdaK

Z w艂asnego do艣wiadczenia mog臋 powiedzie膰, 偶e przy budowie bardzo pomocny okaza艂 si臋 w艂asny agregat. M膮偶 zam贸wi艂 kruzera, zakup wyszed艂 du偶o taniej ni偶 wynajem, cena szybko si臋 zwr贸ci艂a a sprz臋t jest z nami do teraz.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jarek

Je艣li kto艣 przy budowie domu by艂by zainteresowany budow膮 przydomowej oczyszczalni 艣ciek贸w to polecam skontaktowa膰 si臋 z firm膮 traidenis-pol. U mnie robot臋 wykonali 艣wietnie. Wszystko dok艂adnie wyt艂umaczyli i cenowo te偶 dobrze wysz艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdzch

ja materia艂y zamawia艂em przez Internet na arsen24 i by艂em zadowolony, bo wesz艂o kilka promocji i sporo przyoszcz臋dzi艂em聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minnnax

Taki kontener wiele u艂atwia w trakcie budowy domu.. Jak kto艣 szuka dobrego producenta to polecam firm臋 BAMOR ze Szczecina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mateusz

Dobry wyb贸r聽chemii budowlanej macie w www.silikonowe.com.pl/ To sklep聽 internetowy聽wi臋c 艂atwo i szybko dokonacie zakup贸w, a jak jeste艣cie z Krakowa to zam贸wione rzeczy mo偶ecie 聽odebra膰 w magazynie na Dobczyckiej. Ja tak wa艣nie zrobi艂em, jestem mega zadowolony bo mam wszystko co potrzebowa艂em i nie wyda艂em na to maj膮tku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania

Na pewno opr贸cz samego domu warto pomy艣le膰 nad ogrodem. Wiem, 偶e to spory zakup, ale ja zdecydowa艂am si臋 na jacuzzi - uda艂o mi si臋 trafi膰 na super ofert臋 u ePraktyk.pl - maj膮 jacuzzi Adam i Eva, kt贸re s膮 prostu rewelacyjne! Nie do艣膰, 偶e pi臋kne, to jeszcze bardzo praktyczne 馃檪 Polecam kontakt z nimi, na pewno doradz膮 i pomog膮 w wyborze najlepszego modelu 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Artur

Znacie firm臋 All Concept Jakub Dalkowski? Du偶o os贸b j膮 poleca, a szukam ekipy od zak艂adania pod艂ogi. Szukamy ju偶 1,5 tygodnia i nie mo偶emy si臋 zdecydowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KubaPP

Ci臋偶ko poda膰 konkretn膮 sum臋, du偶o zale偶y od tego co budujesz i jak. Na pewno materia艂y s膮 teraz drogie a i robocizna te偶 nie tania. Ja akurat mia艂em to szcz臋艣cie, ze du偶o prac mog艂em wykona膰 we w艂asnym zakresie. Jedyne co to zainwestowa艂em w agregat 偶eby nie wynajmowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patrysss

Z tym zakupem agregatu to i ja trafi艂em, kolega mi poleci艂 bardzo dobry jak si臋 okaza艂o, wspominany wy偶ej i nie 偶a艂uj臋 bo i cen臋 ma dobr膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elvvira

U nas te偶 si臋 przydaje podczas budowy, sami sporo robimy i nie wyobra偶am sobie przez ten ca艂y czas ci膮gn膮膰 pr膮du od s膮siada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 Radomiak

A gdzie kupowany? Stacjonarnie czy warto pokusi膰 si臋 i zam贸wi膰 przez neta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariusz

Jak jestescie ciekawi jak zbudowac dom od podstaw to zobaczcie co ja zrobilem w ciagu 3 miesiecy 馃檪
bedziecieplo.pl/wznosimy-dom-jednorodzinny-cz-1/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jemil

Przy budowie domu najwa偶niejsze jest znalezienie odpowiedniej firmy, kt贸ra si臋 tym zajmie. Ja sam korzysta艂em z us艂ug RS-DOM z Lublina i mog臋 powiedzie膰 偶e trafi艂em na 艣wietnych fachowc贸w, na kt贸rych mo偶na w pe艂ni polega膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lelek

My piasek i kruszywa na budow臋 brali艣my z kopalni kruszyw Topaz z pomorskiego. Bardzo w porz膮dku firma, ceny rozs膮dne i szybka realizacja zam贸wienia.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Franka

przede wszystkim porz膮dne elektronarz臋dzia do budowy i do ewentualnych p贸藕niejszych remont贸w czy poprawek. U nas niestety firma budowlana pare rzeczy zrobi艂a nie tak jak chcieli艣my i wypi臋艂a si臋 na nas z poprawkami, bo mia艂a ju偶 inne roboty.. 馃槙 wi臋c polecam Ci elektronarz臋dzia AEG, profersjonalny sprz臋t, wiertarka udarowa w beton wchodzi艂a jak w mase艂ko, dodatkowo polecam wiadra na odpadki, toalete i porz膮dnej jako艣ci cement.. a przede wszystkim sprawdzon膮 firme budowlan膮!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zyggiii

Ja cz臋艣膰 narz臋dzi kupi艂em, a te kt贸rych u偶ywam sporadycznie wypo偶yczam (Budrent w Olsztynie). Wychodz臋 z za艂o偶enia, 偶e nie wszystko nam si臋 przyda i nie ma sensu kupowa膰.聽

Udost臋pnij ten post

nigdy z m臋偶em nie zdecydowaliby艣my si臋 na samodzielne budowanie domu dlatego zdecydowa艂i艣my 偶e nasz dom wybuduje firma Gamebodom wed艂ug zaproponowanego przez nich projektu. Dom b臋dzie ekologiczny i energooszcz臋dny wiec z utrzymaniem nie b臋dzie k艂opotu

Udost臋pnij ten post

Do budowy domu z pewno艣ci膮 przydadz膮 si臋 elektronarz臋dzia. Bass Polska wyr贸偶nia si臋 nie zast膮pion膮 ofert膮 w tej dziedzinie. Znajdziesz m.in. pi艂臋 tarczow膮, wiertark臋 czy dalmierz.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋