Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie gazety publicystyczne polityczne skierowane na lewo polecacie

Polecane posty

Gość gość

Bo mój kupuje głównie W sieci i Do rzeczy, nie mogę już tego czytać.

Gość gość
Tj niektóre artykuły nie są złe, ale w kwestii obyczajowej i religijnej.. Nie mogę znieść bełkotu prokatolickich i prokatolockich ludzi. Ostatnio na okładce Do rzeczy był Maleńczuk i jegp tekst Homoseksualizm jest wstrętny, jak przeczytałam wywiad z nim to się zaczęłam zastanawoać, dlaczego z takimi burakami wywiady robią, abstrahując od homo już nawet..

Gość gość
polecam NIE j.urbana

Gość gość
Komunistyczna Partia Polski

Gość gość
No i znowu tępaki myślące, że lewica to tylko i wyłącznie komuchy.

Gość gość
lewak to lewak, myśli jakby tu okradać pod przymusem podatnika i żyć na jego koszt

Gość gość
Prawak to prawak, myśli tylko jak urobić innych pod jego pseudoobyczajowość, katolibanie hipokryci wrzeszczący o moralności i p********y się po bokach albo robiący aborcje ale tylko za czasow komunistów, jak szanowny Chazan :)

Gość gość
Lewak to pasożyt przyssany do państwowego koryta żyjący na koszt okradanego pod przymusem podatnika, okradając go z większości jego wypracowanych pieniędzy. Ponadto lewak chce decydować za innych ludzi jak wydawać w ich imieniu ich własne pieniądze kradnąc dla siebie część z nich za pośrednictwo w ich dzieleniu.

Gość gość
Oj nie kłócić się. Lewica ma różne oblicza, ja w takich kwestiach jestem bardziej centrolewicowaniż typowo lewicowa, uważam że zasiłki powinny być tylko dla upośledzonych i osób naprawdę nie radzących sobie, a ty mnie wrzucasz do jednego wora z nierobami. No ale tacy są ludzie z prawicy, jak słyszą lewica to jad się uruchamia automatycznie, tak po bożemu.

Gość gość
A czym niby jest lewactwo jak nie wyzyskiwaniem podatników na ich wydumane utopijne projekty przyczyniające się do coraz większej stagnacji gospodarczej jak też wspieraniu armii cwaniaków i złodziei na koszt podatnika? Ich miejscem jest śmietnik historii. Chcesz zrujnować jakieś państwo bez wojny, zainstaluj tam lewaków jak broń biologiczną.

Gość gość
kurcze, a miało być o gazetach :(

Gość gość
Ok, czyli idtnieje tylko i wyłącznie jedna odnoga lewicy - komunizm. Poczytaj sobie lepiej o centrolewicy (i centroprawicy również). odbierasz świat czarno biało, bo tak Ci wmówiono. I przestań pluć mało obiektywnym jadem. Ktoś poleca jeszcze jakąś gazetę? Tylko nie prorządową ani ani prowadzoną przez komunistów.

Gość gość
Lewicowej prasy nie ma co czytać .Lewaki to lenie smierdzace bojace sie uczciwej pracy .

Gość gość
Długo jeszcze będziesz to pisał? Tak, każdy lewak to komunista i każdy lewak tylko marzy o tym, aby nic nie robić i się nie rozwijać. Już to wiemy, więc nie ośmieszaj się i nie powtarzaj, bo jeszcze pomyślimy, że jest z Tobą coś nie tak.. Dajmy sobie prawo do własnych wyborów, tyś prawak, ja centrolewak, i jest dobrze misiu :)

Gość gość
tylko jakoś dziwnym trafem zawsze lewactwo podnosi podatki i goli podatników jak bydło po czym wszyscy się dziwią skąd bieda, nędza, drożyzna i bezrobocie ach ludzie ludzie

Gość gość
Poczytaj o państwach w których jest normalna lewica a nie pseudolewica, świnie zdarzają się po obu stronach koryta

Gość gość
Lewica zakłada centralne sterowanie gospodarką i zniewalanie obywateli coraz bardziej skomplikowanymi i głupszymi przepisami regulującymi każdy aspekt życia obywateli. W Norwegii Socjaliści wprowadzili niedawno np przepis w którym niezadowolone dziecko może podkablować swoich rodziców i zostać od nich odebrane przez urzędników. Chore króliki.

Gość gość
Newsweek sobie kup