Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam sobie dzisiaj dużo ciuszków w lumpeksie

Polecane posty

Gość gość

I jestem z tego powodu szczęśliwa:) Takie zwykłe topy w jednym z moich ulubionych ciuchlandów są max. do 3 zł, a dzisiaj było -50%! Więc za zwykły, jednolity top w dobrym stanie zapłaciłam 1,50! Kupiłam też kilka sweterków, płaszczyk, 2 pary spodni,parę bluzek, 3 torebki, w tym jedna kopertówkę praktycznie nową za 3,50! No szok:) Jak ja kocham ciuchlandy!! Macie może jakis dobry sposób na pozbycie się z ciuchów tego zapachu lumpeksu????

Gość gość
to ile w sumie zapłaciłaś?

Gość gość
za drugim praniem powinno odpuścić. Dobrze jak pachnący proszek, a jak nie to sa jeszcze płyny do płukania.

Gość gość
ja piore normalnie w proszku i plynie do plukania ciuchy z lumpa i zapach znika

Gość gość
smrodek wywietrza się na balkonie a potem pierze co do ubrań to git te lumpki ale nie mogę zrozumieć ludzi co kupują buty ciuchy się upierze a buty nie da rady smród zostaje i chociaż oni odkażają ta ja bym się i tak bała coś takiego ubrać na moją syrkę

Gość gość
Niecałe 50zł:) A i jeszcze sandałki:) Kocham mój ciuch, bo jest w nim tanio, i dużo asortymentu, i przede wszystkim ubrania są w dobrym stanie. Takie troche zniszczone rzeczy sa w koszu i sa po 1-50 gr, akurat takie do chodzenia po domu:) I jest rzeczowo napisane, w jakie dni nowy towar, kiedy promocje.

Gość gość
Buty jeszcze ok, ale jak można kupować bieliznę, bo niektórzy kupują:/ Gratuluję zakupów:)

Gość gość
Ja najpierw wietrzę ubrania(ale nie zawsze), potem je mocze w misce z woda z dodatkiem płynu do mycia naczyn a pozniej piore w pralce:) Jak od razu bym uprała w pralce, zapach by nie zszedł. Czasami jak idę ulicą, po zapachu poznaję że ktoś ma ubranie z lumpa:)