Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emma58

Mój chłopak mi grozi że mnie sprzeda na policji.

Polecane posty

ehh jestem z moim chłopakiem pół roku od pewnego czasu zaczął mi grozić , że jeśli od niego odejdę, zdradzę go lub nie będę robiła wszystkiego co chce to on pójdzie na policje i powie, że podpuszczałam go do samobójstwa..chodzi o to , że kiedyś ciągle się kłóciliśmy i on ciągle podczas kłótni mówił że się zabije a ja, że byłam wściekła to ciągle powtarzałam mu żeby to zrobił albo " zabij się teraz będę miała wreszcie święty spokój " itp..nie wiem co robić powiedział mi że do 10 lat to jest ważne i że dopiero po 10 latach mogę powiedzieć mu " sp**rdalaj już nie muszę być od ciebie zależna " ehh pomocy !!!! jestem uwiązana na 10 lat z kimś do kogo czuje tylko nienawiść i obrzydzenie ! proszę pomóżcie mi :(

Gość gość
prowo

Gość gość
taka głupia jestes ze wierzysz w słowa chłopaka? przeciez on cie zastrasza,szantazuje...to ty predzej mozesz go oddac na policje niz on ciebie

Gość gość
i pójdzie siedzieć za handel ludźmi... :P

Gość gość
Po 1 jest to zwykły szantaż i prawo stoi po twojej stronie. Po 2 jesteś w tej całej sprawie wygrana. On i tak nie pójdzie na policję, a jeśli już to zrobi to tylko przyjmą zgłoszenie. Wystarczy przesłuchanie jego i wyjdzie na jaw, że jakiś desperat. Poza tym Ty też musiałabyś składać zeznania i to on miałby problemy z powodu manipulacji Tobą. Po 4 ewentualnie mogę przytoczyć jeszcze treść z KK „Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. (Specjalnie powiedział Ci 10 lat żeby Cię zastarszyć, a ty się mu nie daj manipulować!) Serio nie przejmuj się. Zastaw tego psychopatę. Policja nic Ci nie zrobi, zaufaj mi. On ci pogrozi, pogrozi i da w końcu spokój. Ewentualnie możesz złożyć doniesienie o zakaz zbliżania.

heh dobry jest. Idź na policje myślę, że będą mieli niezły ubaw z gościa, bo te jego groźby absurdalne są. Gdyby faktycznie za takie coś zamykali ludzi, to połowa ludzkości bylaby za kratkami. A tak poważnie, to radze Ci uciekaj to co robi to jest zwykla manipulacja z jego strony i aż dziw bierze, że to co piszesz może być prawdą, tzn Twoja reakcja na to, ze dajesz mu się tak zastraszyć.