Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Route 7

PYTANIE DO FACETÓW! CO CHCIELIBYŚCIE DOSTAĆ W PREZENCIE NA URODZINY?

Polecane posty

Gość Route 7

Piszcie! ;)

Cycatą :D , pulchniutką :D , brunetkę :D . x która w stroju francuskiej pokojówki :D , wysprząta mi całe mieszkanie :D :D :D .

Gość gość
ostatnio dałam ojcu piankę do golenia i czekoladę z czekolady był zadowolony a z pianki nie

Gość gość
- dużą flaszkę...

Gość gość
ja zawsze tacie kupuje skaprety, albo zestaw do golenia, ew. flaszkę. chłopakowi książki, bo lubi czytac, albo cos co wiem ze akurat potrzebuje, a nie ma. a dla kogo ma byc prezent? w jakim wieku facet?

Gość gość
Wiem że pytanie do facetów, ale ja na 26 urodziny mojego faceta, wynajęłam nam pokój w hotelu z wyzywieniem, a w prezencie dostał nawigację do auta:) Był naprawdę zaskoczony tym hotelem, mina bezcenna:)

Gość Route 7
dla mojego chłopaka. Chłopak konczy 23 lata ;) chcialam mu cos praktycznego kupic:masazer do stóp, golarke elektryczna,rzutki cos w tym stylu.ale dyskretnie go wypytalam i nic z tego mu nie jest potrzebne. alkoholu nie pije,nie pali,wiec wszelkie takie uzywki odpadaja. a pomysly z jaimis kolacjami i hotelami odpadaja gdyz w jego urodziny go nie bedzie w polce bo pracuje za granica... dlatego musze dac mu cos przed albo po urodzinach..

Gość gość
daj mu siebie hihihi :D kup sobie seksowną bieliznę i jakies erotyczne zabawki dla was:) na pewno bedzie wniebowziety :D mozecie to zrobic po urodzinach jak wroci:D

Gość Route 7
hehe ;) myslalam o tym,jednak uwazam,ze to jest jego dzien i chce mu zrobic prezent wylacznie dla niego. takie strojenie sie w super bielizne i zabweczki moge zrobic kazdego innego dnia ;)

Gość MatelkaSzcz
Ja dalam chłopakowi siebie w seksownej bieliźnie i w kajdankach. Kupiłam jedno i drugie w necie na stronie Dyskrecja i był bardzo, bardzo, baaaardzo zadowolony :)

Gość gość
Mieszkanie,samochod,dom,pieniadze a poza tym to nic

Gość gość
Ja nie mierzę tak wysoko jak osoba wyżej.. Mieszkanie, samochód. Wiadomo to za wiele. Ja to bym chciałam polatać w tunelu aerodynamicznym. Najbliższy mam w Lesznie, miło by było, gdyby ktoś sprawił mi taką niespodziankę.

Gość gość
Ja nie mierzę tak wysoko jak osoba wyżej.. Mieszkanie, samochód. Wiadomo to za wiele. Ja to bym chciałam polatać w tunelu aerodynamicznym. Najbliższy mam w Lesznie, miło by było, gdyby ktoś sprawił mi taką niespodziankę.