Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gawo_

Au Pair praca i nauka USA San Francisco przelot w obie strony GRATIS

Polecane posty

Gość Gawo_

Mamy dla Ciebie świetną ofertę spędzenia roku w Stanach Zjednoczonych! Amerykańska rodzina z San Francisco poszukuje opiekunki na okres 12 miesięcy. Pracując jako Au Pair w amerykańskiej rodzinie będziesz opiekować się dziećmi i na pewno opanujesz biegle język angielski. Jest to niepowtarzalna okazja poznania amerykańskiej kultury i zawarcia nowych znajomości. Oferujemy - bilet lotniczy za darmo!!! - 4-dniowe bezpłatne szkolenie w Nowym Jorku (hotel ulokowany na Manhattanie) - opłacone kursy w amerykańskich szkołach! - bezpłatne zamieszkanie i wyżywienie, a dodatkowo - kieszonkowe na własne wydatki min. 783$/ miesięcznie + 500$ na wybrany kurs! - pełne ubezpieczenie zdrowotne Wymagania: - 18-27 lat (wyjazd musi nastąpić najpóźniej 3 miesiące przed 27. urodzinami) - komunikatywna znajomość języka angielskiego - prawo jazdy - ukończona szkoła średnia - doświadczenie w opiece nad dziećmi. Obowiązki: - min. roczny pobyt u amerykańskiej rodziny - zapewnienie rzetelnej i troskliwej opieki nad dziećmi przez max 45h/tyg. - babysitting – nie więcej niż 3 wieczory/tyg. - nauka na kursach językowych, zawodowych bądź innych Aby uzyskać szczegóły oferty skontaktuj się z nami. Organizujemy także wyjazdy Au Pair do krajów europejskich! Nie czekaj zgłoś się już dziś! Wypełnij formularz na naszej stronie internetowej www.gawo.pl , napisz lub zadzwoń! Agencja Au Pair Gawo Tel. 058 629 75 16 Tel. kom. 601 628 907 Mail: aupair@gawo.pl www.gawo.pl

Gość gość
ja bym chciała ale mam 31 lat a jak byłam w tym przedziale wiekowym to mnie nie chcieliście