Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z mamą która czepia się mojego chłopaka że u mnie nocwał 1 raz

Polecane posty

Gość gość

Hej :) mam 20 lat i mam chłopaka który jest rok ode mnie młodszy i jesteśmy ze sobą 4 miesiąc. W końcu zdecydowałam na to żeby u mnie nocował ale moja mama zrobiła z tego wielką afere że nie życzy sobie tego żeby u mnie nocował.

Gość gość
pozwoliłabyś swojej córce zeby nocowal u niej jej gach ?

Gość gość
matka ma racje dom powinno się szanować idź do motelu z nim

Gość gość
Ma jak najbardziej do tego prawo, bo to jej dom i ty musisz to uszanować. Będziesz na swoim to zapraszaj sobie choćby i cały pułk wojska.

Gość gość
Znam dziewczynę,która ma 20 lat,jest w 3 albo 4 związku i każdy z jej facetów u niej sypiał.Jej matka tłumaczy to w ten sposób,że woli ją mieć w domu,niż żeby się szlajała.Mi to się nie bardzo podoba też. Ja rozumiem długi związek,a nie takie po parę miesięcy.

Gość gość
po prostu za szybko mu d**y dalas :/ bez przesady ja tez bym sobie nie zyczyla żeby chłopak mojej corki lezal u niej cala noc po paru miesiącach znajomości, co innego rok, dwa lata. Do tego młodszego sobie wzielas, już Ci wspolczuje, jak Ci zrobi dzieciaka ucieknie gdzie pieprz rosnie, bo pewnie jest na etapie 14-16 lat, gdzie liczy się tylko laske zaliczyć i pochwalić się kolegom

Gość gość
mama tez by chciala p******** ale nie ma chetnych :( nie prowokuj w niej zazdrosci