Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza_90

9 dni spóźnia mi się okres

Polecane posty

witam mam do was pytanie, otóż już 9 dzień nie mam okresu, robiłam już 2 testy oba wyszły negatywnie. Bolą mnie piersi i brzuch na dole tak jakby przed okresem i mam tak już od jakiegoś czasu ale nic, nie wiem co mam myśleć bo zawsze miałam okres regularnie co 28 dni, może któraś z was miała coś podobnego?

Gość gość
ja mialam podobnie. przyszedl okres po 13dniach aż. mimo, ze zazwyczaj mialam regularny cykl

Gość gość
no narmalnie przyszedl i bylo ok. pozniej przyszedl 6dni wczesniej i od tego czasu mniej wiecej regularne mialam :)

Gość gość
a ja nie mam od 31 lat i nie narzekam

raz w życiu mi się trafiło, że nie miałam okresu w ogóle zrobiłam kilka testów następny okres przyszedł o czasie :)

Gość gość
zrob bete i bedziesz spokojna :)

nerwów nie zazdroszczę - ja podczas oczekiwania zjadłam chyba wszystkie paznokcie i uroiłam sobie chyba wszystkie ciążowe objawy, mimo że testy były negatywne :D

Gość gość
zaburzenia hormonalne, mi sie okres kiedys spoznil miesiac. 9 dni po terminie to testy by juz na 100% wyszly.

Gość pozytywnie nastawiona do zycia
Witaj, mi sie spoznial 5 dni zrobilam test jestem w 5 tyg ciazy ;) - radze zrobic test niz tutaj pisac. Szybciej zgasisz swoja ciekawosc i bedziesz wiedziala. Twoje objawy bardzo bliskie objawa ciazy- radze udac sie do lekarza lub zrobic test jeszcze raz z rana :)

Gość gość
a co wiąże się z tymi zaburzeniami hormonalnymi?