Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to miało znaczyć?

Polecane posty

Gość gość

Szłam z koleżanką i czułam, że ktoś na mnie patrzy. Podniosłam wzrok i zauważyłam, że się we mnie wpatruje. Oczywiście jako nieśmiała dziewczyna nie potrafiłam tego odwzajemnić. Spuściłam wzrok i poszłyśmy dalej. Jakieś 10 minut poźniej poszłam do baru, akurat opowiadałam koleżance jaki piękny facet mi się przyglądał. Dokładnie mój ulubiony typ urody. I nagle pojawił się obok obrócony w moją stronę uśmiechnięty... zatkało mnie i oczywiście odwróciłam wzrok bo znowu się speszyłam. Poźniej w trakcie koncertu wzdychałam i narzekałam jaką jestem ofiarą losu aż nagle pojawił się On przede mną, usiadł 2 m przede mną patrzył prosto w oczy i uśmiechał. Był dosyć podchmielony. Nie wytrzymałam i odwzajemniłam to. Gdy to zauważył zaraz usiadł bliżej i nawiązała się naprawdę miła rozmowa. Byłam z koleżankami. Niesamowicie iskrzyło między nami. Niesamowicie! Nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania, ale teraz to mi strasznie zaczęło zależeć. Wydawało się, że nadajemy na tych samych falach, podobne poczucie humoru :-) i nagle wstał i stwierdził, że musi się wysikać, ale i tu spojrzał mi głeboko w oczy i zakazał się gdziekolwiek ruszać. Zostawił piwo i pobiegł :-) i nie wrócił! Czekałyśmy jakieś pół godziny i nie pojawił się. Później gdy wychodziłyśmy to widziałam, że rozmawiał z jakaś koleżanką. Nie zauważył mnie. Nie potrafie zrozumieć tego zachowania... naprawdę widziałam, jak mi się przygląda jak na mnie patrzy. A tu taki zonk :-) co mogłam zrobić źle? Może byłam zbyt oschla? Hmm Panowie Panie doradźie mi jak nie zniechęcić do siebie faceta...

Gość gość
pewnie sie zalozyli ze cie poderwie noi jak wygral zaklad sie zmyl albo tamta to jego siostra i cos jej wypadlo o on nie chcial jej zostawic i musial zapomniec o tobie