Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poprawmy sobie humor. Wpisujcie najlepsze kawały jakie znacie. Te które was najm

Polecane posty

Gość gość

ocniej rozśmieszyły.

Gość gość
Wyszły dwa owsiki z d**y, ojciec i syn. Idą, idą, w końcu syn pyta: - Tato, a co to jest to zielone po czym idziemy? - Trawa, synu. - Acha, a to mokre tam dalej? - Rzeka, synu. - Acha, a to żółte co tak świeci? - Słońce, synu. - Acha. Tato, ładnie tutaj, dlaczego my musimy w tej d***e mieszkać? - Bo to jest, synu, nasza Ojczyzna.

- Mamo, mamo, podaj mi ciasteczko! - Sama sobie weź. - Ale mamo, ja nie mam rączek... - Nie ma rączek, nie ma ciasteczek. ss Co oznacza napis FA na mydle? From Auschwitz. ss Czemu Żydzi nie brali udziału w II Wojnie Światowej? Bo byli na obozie. ss Ilu Żydów mieści się w maluchu? 100. 4 na siedzeniach, reszta w popielniczce. ss Żyd w komorze gazowej: -Nie pchajcie się tak ludzie, bo się podusimy! ss Mały żydek wchodzi do komory, Hans mówi mu: - Teraz sobie tam wejdziesz, za chwilę poleci woda, i będziesz mógł się wykąpać. Żydek wchodzi, a Hans odkręca gaz na ćwierć zaworu, czeka pięć minut. Głos z komory: Panie Hans... - Już, już, zaraz poleci woda... odkręca gaz na pół zaworu, czeka pięć minut. - Panie Hans... - Tak, tak, już, zaraz... odkręca gaz do oporu. - Panie Hans... Hans wkur****y otwiera drzwi komory: - O co chodzi? - Panie Hans tam się gaz ulatniał, ale już naprawiłem!

Gość gość
Dlaczego Jezus umiał chodzić po wodzie? Bo co ma wisieć nie utonie. :D