Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara10390

OWSIKI!!!!!co sie je !!!!!!!!

Polecane posty

mam 12 lat i mam owsiki co ja mam jesc i co mam niejest moze mi ktos powiedziec?bo ja niewiem mami mi kupila juz pyrantelum

Gość gość
napewno musisz odstawic slodycze i cukier jedz duzo błonnika duzo jablek sliwek suszonych rzeczy ktore beda cie "goniły" do wc wtedy jelita szybciej sie oczyszcza z owsicy no i na 1 miejscu higiena higiena i higiena miej swoj recznik swoje przybory do picia i jedzenia nie spij z nikim z kim tam mieszkasz mama , siostra , itd a mama musi ci zmieniac posciel bo w poscieli tez siedza owsiki najwiecej na przescieradle

Gość gość
ja w dzieciństwie miałam ogromne tendencje do owsików, co chwilę je z siostrą miałyśmy :D. Od kiedy jestem dorosła nie miałam ich nigdy. Pamiętam że jadłyśmy na to pestki dyni, ale przede wszystkim leczyłyśmy je. Lek to była taka duża tabletka bez smaku, którą mama nam rozgniatała i się to jadło, blee ;P. W każdym razie działało

Gość gość
i nie przejmuj się nimi za bardzo, wylecz je i tyle, w naszym organizmie żyje multum różnych dziwnych żyjątek, tyle że nie wszystkie są takie widoczne ;). I nie wsadzaj brudnych paluchów do buzi bo to od tego.

Gość gość
kiszona kapusta i czasnek zabija tez ale bez lekarza sie nie obedzie

Gość gość
tylko czerwony barszcz, ale nie taki z torebki wypij ze 3 talerzy zupy :)

Gość Ale to już było
Radzę pójść do lekarza, przepisze tabletki(teraz nie pamietam nazwy) Pij duuuuzo soku z kiszonej kapusty.Gwarantuje że pomoże.

Gość gość
jedz dużo: - kwaszonego mleka: jogurtów naturalnych nie słodzonych - czytaj na etykiecie - bez mleka w proszku duużo kefirów - porażają one układ nerwowy pasożytów kiszonych ogórków w sałatce np.: pomidor, ogórek kiszony, cebula plus pieprz ziołowy albo pieprz czarny kiszonej kapusty jedz również czosnek - sporo są nalewki czosnkowe = w domu się robi na owsiki i inne robaczki jedz kapustę białą poszatkowaną - przed obiadem duuży talerz - ale tylko białe liście bo zielone są zaazotowane i są szkodliwe - kapusta zielona jest przeciw robacza jedz tartą marchewkę a mało słodkich owców jedz kasze wszelkiego rodzaju i groch i fasole i ciecierzycę rób sobie kiełki lucerny pij soki z sokowirówki z warzyw jedz produkty z mąki razowej nie jedz dopóki się nie wyleczysz: - nic mącznego z białej mąki oczyszczonej, wieprzowego czyli żadnych kiełbas z konserwantami - nic z cukrem - nic ze słodzikami - nic ze słodycz, ciast, ciasteczek, chipsów Na youtube zobacz wywiad z lekarzem Jadwigą Kempisty oraz z Ewą Dąbrowską i jedz wg ich wskazówek oraz Stefanii Korżawskiej - ona ma przepisy w swoich książeczkach na nalewkę z czosnku i inne ziołowe sposoby na niechcianych lokatorów i trzymaj się zdrowo

Gość gość
Jedz kiszoną kapustę albo wystarczy picie soku z kiszonej kapusty ,tylko takiej prawdziwie kiszonej a nie podróby.

Gość gość
tfu nie kapusta zielona ale biała kapusta jest przeciw robaczków :) i jak będziesz obierała marchewki to odcinaj od góry o od dołu po 2 cm ponieważ tam się kumulują metale ciężkie

Gość gość
pestki dyni również sa przeciw robacze