Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MOŻNA TAK ŻYĆ ???????!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

mam 23 lata, moja koleżanka , rówieśniczka zresztą , była w wielkiej desperacji , wzieła sobie kolesia 3 lata młodszego, bo inny jej nie chciał, i nie chodzi o wiek, że młodszy, bo co to niby za problem, ale chodzi o to, że ona na siłę jakiegoś szukała, żeby sobie wpaść, móc siedzieć w domu, prać pieluchy, gotować obiady i nic więcej nie robić ... zero ambicji, aspiracji, zero wykształcenia, zawodówkę skończyłą i czekałą tylko na naiwnego, żeby wypłatę do domu przynosił a ją zeby nic nie obchodzilo i zeby mogla siedziec na upie i nic nie robić ... praca w omu też praca, wiadomo, ale młoda laska a zero aspiracji, zeby jakieś wyksztalcenie zdobyć....cokolwiek zzrobić ze swoim życiem... to włąśnie mentalność panienek ze wsi, 23 lata uważa ze juz starą panna bedzie za chwile to popada w desperacje

Gość gość
a co Ciebie moja droga obchodzi jak zyja inni?

Gość gość
to jej życie i sprawa , jak se pościeliła tak ma

Gość gość
zrobila co chciala

Gość gość
bo nie rozumiem, jak można nie mieć zadnych ambicji.... co za zycie siedzenie w domu i pranie pieluch, użeranie się z dzieckiem

Gość gość
nie wiadomo jak losy się potoczą. Może lepiej mieć dziecko wcześniej niż wcale. Wykształcenie też nie zapewni Ci pracy. Jeśli jest szczęśliwa to wszystko jest w porządku. Oby tylko nie zabrakło im pieniędzy. Zawsze mogą liczyć na wsparcie rodziny.

Gość gość
A ja nie rozumiem jak można nie mieć żadnych ambicji i obmawiać koleżankę i wpieprzać się w jej życie .Wstyd koleżanko , okropny wstyd afffffe !!!!!!!!