Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadaja mi wlosy!! ratunku!!

Polecane posty

Gość gość

biorę zastrzyki anty bo karnie piersią i to jedną z niewielu dostępnych dla mnie antykoncepcji... przez to chyba masakrycznie zaczely wypada mi włosy.. po każdym umyciu taka garść zostaje na grzebieniu że boję sie że niedlugo wylysieje :-( zastrzyków nie odstawie bo kolejnej ciąży boję sie jeszcze bardziej :-( znacie jakieś sprawdzone specyfiki przeciwko wypadaniu włosów? poratujcie mnie jakaś mądra radą, proszę...

Gość gość
mi też wypadają i to jak ludziom po chemii :( nic nie biorę zdrowo się odżywiam a włosy dalej wypadają 😭

Gość gość
To jest kara boska za zamykanie się na życie.

Gość gość
tak oczywiście... lepiej narobic dzieci i nie mieć im pozniej co dać jeść i pozwolić żeby żyły w nędzy :-( mam dwójkę dzieci i nie czuje żebym robiłam błąd lub grzeszyla zabezpieczając sie... a naturalne sposoby zapobiegania to nie zamykanie sie na życie? a przecież dozwolone... Kurde ale tu nie o tym.. wie ktoś jak temu wypadaniu zapobiec? bo już jestem zrozpaczona :-(

Gość gość
Naturalne sposoby są dozwolone tylko chwilowo. Jeżeli kogoś nie stać na dzieci należy powstrzymać się od współżycia, ponieważ człowiek może panować nad swoimi popędami.

Gość gość
dobra "gosciu" umowmy sie że to sprawa mojego sumienia ok? nie szukam tutaj nawrócenia tylko porady na temat wyzej wymieniony. dlatego do widzenia i dobranoc ;-)

Gość gość
czy ktoś może mi doradzić coś?

Gość gość
no i żadnego konkretu nie otrzymałaś autorko ... chętnie bym ci pomogła ale jestem zielona w tym temacie :-/