Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny_bez_powodzenia

Jestem przystojny wg kobiet i ZEROWE powodzenie

Polecane posty

Gość Przystojny_bez_powodzenia

Mam 26 lat. Od małego nasłuchałem się, że jestem ładny. Od cioci, babci, sąsiadki, kolegi, koleżanki itd. Taki alaJustin Biber. Miałem wielu kumpli w szkole, ogólnie byłem lubiany. W gimnazjum pojawiła się ochota na chodzenie z dziewczyną (to naturalne). Dlatego próbowałem podrywać - nic z tego. Wielokrotnie byłem zauroczony, zakochany, lecz moje zaloty spełzły na niczym. Na studiach i w pracy zawodowej to samo. Jednym słowem porażka. Winą nie jest wygląd, ponieważ jestem przystojny, dobrze ubrany, zadbany, wysportowany itd. Ale to, że nie potrafię ZABAWIAĆ kobiet. Jestem nudziarzem, nie jest błyskotliwy, nie jestem elokwentny, nie mam mocnego charakteru, mam fatalne poczucie humoru, nie potrafię się bawić, nie potrafię wyciągać trafnych wniosków, wolno myślę, wolno analizuję, dobieram złe słowa, źle składam zdania, nietrafnie wyrażam myśli, często się zacinam, zawiesza. Kobiety nie chcą takiego faceta. Dlatego wszyscy, którzy nie dorównują mi w urdzie, z łatwością zdobywają sympatie, dzięki cechom, których ja nie posiadam. Dlatego jestem nadal 26-letnim przystojnym facetem, który nigdy w życiu nie pocałował kobiety. Wniosek: lepiej dla faceta mieć nieciekawy wygląd i wysokie poczucie humoru niż ładną twarzyczką, ale bez ciekawego wnętrza.

Gość gość
100% racji Wolałabym przeciętnego, który będzie mnie zabawiał rozmową, rozśmieszał, będzie wygadany itd, niż przystojnego z którym nie będę mogla zamienić nawet kilku zdań

Gość gość
To jak z takim charakterem mogłeś byc lubiany? :) bo chyba nie za biberowski wygląd :p

Gość gość
Jak jesteś z Warszawy to możemy się umówić :)

Gość gość
wyluzuj się , bądź miły, dbaj o kobiety, chciej szczerze być przyjacielem i nie szkodzić. Myślę że dużo się zmieni

Gość gość
napisz na maila tajemniczy_facet@vip.onet.pl

Gość dziewiędziesiąt dwa
Jak daleko zabrnęła twoja relacja z kobietami które chciałeś poderwać? Weź nie powtarzaj tych bzdur o zabawianiu bo się we mnie gotuje jak to słyszę.