Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blada kreska tydz po terminie okresu mam się martwić?

Polecane posty

Gość gość

cześć robiłam już trzy testy za każdym razem była o ciut ciemniejsza kreska ta ciążowa ale zrobiłam teraz tydzień po terminie z porannego moczu i jest ciemniejsza ale nie nie taka jak testowa :( jest sie czym martwić? i kłują mnie jajniki

Gość gość
masz dzidziusia w macicy

Gość gość
ciąża

Gość gość
te bóle jajników też od ciąży ?

Gość gość
bardzo nieskladnie piszesz. na tescie ciazowym sa dwie kreski. jedna- kontrolna, wystepuje zawsze. druga ciazowa, jesli sie pojawia, nawet blada, jasna, jestes w ciazy. proste...

Gość gość
Druga kreska nie musi byc tak wyrazna jak pierwsza. Jezeli jest chocby zarys tej drugiej kreski to jest to ciąża.

Gość gość
Jezeli jest kreska widoczna to jest to ciaza. Moja kreska byla naprawde jasna i bylam w ciazy. Najlepszym wyjsciem dla ciebie byloby jak najszybsze odwiedzenie lekarza 1 kontaku i poproszenie o test ciazowy z krwi. Taki test jest nieomylny. Chcialas dziecka?

Gość gość
ok dzięki dziewczyny bo juz nie wiedzialam co myslec pozniej te bole jajnikow na przemian denerwujace, oby wszystko z dzidziusiem było wporzadku :)

Gość gość
tak chciałam ale nie mam jeszcze zadnych objawow to jest niby 5 tc ciazy a ani bol piersi ani nudnosci :/ dziwne i teraz te bole jajnikow mam wrazenie jakby zaraz mial byc okres za dwa dni mam ginekologa a myśli tysiac :(

Gość gość
Kobieto, sama sobie szukasz problemów. Czy ty myślisz, że w każdej ciąży są na początku takie same objawy? Nudności i ból piersi to coś co może być, ale nie musi. Najważniejszym objawem ciąży jest brak okresu i 2 kreski na teście. Ja mam za sobą 2 ciąże i w żadnej na początku nie miałam żadnych typowych objawów ciązowych. Tylko brak okresu i wrażenie (ból brzucha itp) jakby ten okres miał się pojawić lada chwila. Weź nie wkręcaj się więc niepotrzebnie.